BEBKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BİLECİK’TE YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Yönetim Kurulu toplantısı, Bilecik’te yapıldı.

Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Çelik, Valilik Toplantı Salonu’nda, Vali Süleyman Elban ile Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, BEBKA Genel Sekreter Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, yönetim kurulu toplantısını Bilecik’te gerçekleştirmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

 

Yatırım destek ofislerinin hazırladığı eylem planlarının değerlendirileceğini belirten Eskişehir Valisi Çelik, ”Gündemdeki konuları görüşmek suretiyle umut ediyorum ki Bursa, Eskişehir ve Bilecik için faydalı bir toplantıyı nihayetlendirmiş olacağız. Valilerimize, katılımcılara ve diğer üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Toplantı, Eskişehir ve Bilecik illerinin yatırım destek ve tanıtım stratejileri ve 2016 yılı ajans faaliyetleri raporu ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

BEBKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI BİLECİK’TE YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin