BEBKA, 2018 MALİ DESTEK PROGRAMLARINI ORTAK AKILLA HAZIRLIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), bölgesinde kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları arasındaki işbirliği ve koordinasyonu artırarak, ortak akılla hareket etmeyi sürdürüyor.

2018 Mali Destek Programlarının öncelikli alanlarının belirlenmesi için çalışmalara başlayan BEBKA, bölgede ortak akıl ve sinerji oluşturmak amacıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. BUTEKOM Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi’nde düzenlenen toplantı; BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim’in başkanlığında kamu, özel sektör ve STK temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

 

BEBKA’nın 2018 yılı için mali destek programlarının hazırlıklarına başladıklarını dile getiren BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, mali destek programlarının başladığını, bin 160 proje başvurusundan başarılı olan 266 projenin desteklendiğini söyledi.

Gerim, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün burada bölgenin dinamikleri ile 2018 yılı mali destek programımızın öncelikli alanlarını belirlemek ve ortak akıl oluşturmak için önemli bir toplantı düzenliyoruz. Amacımız; bölgemizdeki tüm dinamiklerin fikrini ortaya koymasını sağlamak. Bölgedeki sektörel ve tematik sorunlara ancak ortak akılla çözüm bulabiliriz. Geçtiğimiz yedi yılda proje teklif çağrılarında Sanayi ve Turizmde Rekabetçilik, Çevre ve Enerji, Arge ve Yenilikçilik, Sosyal Kalkınma, Turizm Tanıtım, Çevre Dostu Üretim, Kırsalda Ekonomik Gelişim, Sağlık Turizminin Geliştirilmesi, Havacılık, Raylı Sistemler ve Savunma ile Bilecik Mermer ve Doğaltaş Sektörü başlıklarında mali destek programları açılmış olup, 1160 proje başvurusundan başarılı olan 266 proje desteklenmiştir. Söz konusu programlara Bursa ilimizden bugüne kadar 651 başvuru olmuş ve 150 tanesi destek almıştır” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından proje teklif çağrısı süreci ile planlanan mali destek programlarının çerçevesiyle ilgili katılımcılara detaylı bilgiler verildi. Bilgilendirmenin ardından katılımcıların görüş ve önerileri alındı.

 

BEBKA, 2018 MALİ DESTEK PROGRAMLARINI ORTAK AKILLA HAZIRLIYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin