BAYRAM SÜPER, KÖY GÜZEL, BU ÇÖP KOVALARI ÇOK KÖTÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Çengeller köyü sakinleri, “Köylerde çöp toplama projesi” kapsamında köy sokaklarına koyulan çöp konteynerlerinin boşaltmamasından dert yanıyor.

belediye_copleri_toplamiyor (1)

Bilecik’te İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen “Köylerde çöp toplama projesi” kapsamında Gölpazarı ilçesi Çengeller Köyü sokaklarına yerleştirilen Konteynerlerin, uzun zamandır boşaltılmadığı iddia edilirken, boşaltılmayan çöp konteynerlerindeki çöpler köy halkına zor anlar yaşatıyor.

 

Konteynerlerin dolu olmasından dolayı etrafa saçılan çöpler, kötü görüntünün yanında havaların da sıcak olması ile ortama kötü bir koku saçıyor.

 

Köy sokaklarındaki bu kötü görüntüyü bayram günü rezilliği olarak ifade eden bir köy sakini, “Bayram süper köy güzel yalnız bu güzelliği bozan bu çöp kovaları çok kötü. Tamam iyi bir şey yapılmış çöp kovası konulmuş yalnız konulmasına konulmuş bide gelip bakılsaydı. bayram günü böyle bir rezillik hiç hoş değil, yetkililer gerekeni yapsınlar.” dedi.

 

belediye_copleri_toplamiyor (3) belediye_copleri_toplamiyor (4) belediye_copleri_toplamiyor (5) belediye_copleri_toplamiyor (1) belediye_copleri_toplamiyor (2)

 

 

BAYRAM SÜPER, KÖY GÜZEL, BU ÇÖP KOVALARI ÇOK KÖTÜ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 9 Temmuz 2016, 00:38

    yaklaşık 1 senedir çalışan arkadaşlar vardı allah arzı olsun hem hal hatır sorup hem köyümüzdeki çöplerimizi ve etraflarını temizliyorlardı gençleri işlerinden ettiler yerlerine çalışmaya gönlü olmayan biri ve emekliliği gelmiş yaşlı amcayı aldılar çöpler dolmuş taşmış umurlarında bile değil keşke 1 sene dir çalışan gençlerimize gelecek sunsalarda tekrar işin başına gelseler sayın ali şenel ve sayın av.semih yavuzun bu konuyla ilgilenmesini rica ediyorum yoksa sandık başına gidildiğinde köyümüz ve diğer köyler gerekli tavrı ortaya koyacaklarından hiç şüpheleri olmasın bilmiyorum bu yazım haber sitesine ters gelip paylaşmazmı paylaşırmı sadece dost tavsiyesidir bu yazdıklarım

    Cevapla
  2. 12 Temmuz 2016, 17:03

    9 GÜN BAYRAM TATILI İŞÇILERE VERILDI EVDEN INTERNETE GIRIP YORUM YAZANLARA – YATTIGI YERDEN FOTO CEKIP VALIYE GONDERENLERE DEGIL.
    ISCI SENIN KOPEGIN DEGIL. ISCI HAYVAN DEGIL ISCININ AILESI ONUNDA COLUGU COCUGU VAR.
    YAYINLA BUNU HABER228

    Cevapla
  3. 13 Temmuz 2016, 08:18

    ULAN BEYINSIZLER BU ÇOPLERIN NEDENI CALISANLARMI. DEVLET BABA ADAMLARA TATIL VERMIS ÇÖP BİRİKMIS. BUNU DUŞÜNEMEYEN BEYINSIZLERLE UGRAŞIYOR IŞTE BU MEMLEKET

    Cevapla
Bizi Takip Edin