BAYIRKÖY’DE MUHTEŞEM GECE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayırköy Belediye Başkanlığı tarafından 4.cüsü düzenlenen Kutlu Doğum programı, muhteşem görüntülere sahne oldu.

bilecik haberleri

Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunmasıyla başlayan Kutlu Doğum Programı, Hakan Taha ve Serkan Şahin’in açılış ilahileri ve semazen gösterileri ve Selimiye Camii Hocası, Siyamettin Tatlı’nın sunumuyla devam etti.
Program , Türkiye ve Avrupa’da son 10 yıldır en çok albümü satan ilahi sanatçısı olma ünvanına sahip , Abdurrahman Önül’ün birbirinden güzel ve değerli ilahileri izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Gecenin sonunda ,Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Abdurrahman Önül ve diğer ilahi sanatçılarına plaket takdiminde bulunarak, gecenin feyzini yaşattıkları için kendilerine teşekkür etti.
Programa Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Daire Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

BAYIRKÖY’DE MUHTEŞEM GECE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin