Bayırbucak Türkmenlerine 3. Yardım tırı yola çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik ve Bozüyük Belediyesi ile İHH İnsani Yardım Vakfınca başlatılan kampanya kapsamında, Türkmenlere giyecek ve gıda malzemesi gönderildi.

Bilecik ve Bozüyük Belediyesi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca başlatılan kampanyada toplanan giyecek ve gıda malzemeleri, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere tırla yola çıkarıldı.
Vakfın Bilecik İl Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, Bilecik ve Bozüyük Belediyesi, 11 sivil toplum örgütü ve Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların katkılarıyla, iki aydan beri devam eden yardım sürecinde 3. tırı uğurlamak üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, Reyhanlıdaki depoya teslim edilecek giyecek ve gıda malzemelerini taşıyan 3. tırın rayiç bedelinin 84 bin liraya tekabül ettiğini söyledi.

Yıldırım, ” Suriye’de akan kan devam ediyor. Onlarca Ülke, onlarca uçağını hergün kaldırıyor ancak hiçbiri müslümanların hayrına çalışmıyor. Biz bunları biliyoruz.İnşallah oradaki savaş biran önce biter ve kardeşlerimizin bu şekilde yardımlara ihtiyaçları kalmaz. ” dedi.


AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen duanın ardından, giyecek ve gıda malzemelerini taşıyan tır uğurlandı.















Bayırbucak Türkmenlerine 3. Yardım tırı yola çıktı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin