Başsavcı Şahiner, basın bürosunu faaliyete geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner sözünü tutarak basın bürosunu faaliyete geçirdi.
10 Temmuzda Bilecik’te basın mensuplarıyla bir araya gelen ve daha önce görev yapmış olduğu yerlerde basın mensuplarıyla olan ilişkilerinin iyi olduğunu ifade eden Şahiner, mevzuat ve temel prensipler çerçevesinde verilmesi gereken açıklama ve bilgileri, oluşturdukları basın bürosu sayesinde aktardıklarını belirterek, Bilecik’te de basın bürosu ve sözcülüğünün kurulması konusunda gereken çalışmaları adli tatilin ardından başlatacaklarını bildirmişti.
Faaliyete geçen uygulamayla, Bilecik yerel basını ve haber ajansları bilecik.adalet.gov.tr/basinburosu.html adresinde yayınlanan basın açıklamaları sayesinde doğru haberi doğru kaynaktan alarak kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirebilecek.
Haberde hızın önemini tüm haberciler bilir. Bir olay yaşandığında bu olayın bilgileri toplandıktan sonra metni yazılır,fotoğrafları hazırlanır son olarak eğer görüntünüz varsa video montajını yapar ve haberi yayına sunarsınız.
Adli vakalarda süreç biraz daha yavaş işler ve zaman kaybı olur. Gittiğiniz bir haberin yayınlanması 1,5- 2 saati geçerse haberiniz çöp olur.Bu uygulamanın ne kadar verimli olacağını önümüzdeki günler bize göstermiş olacak.
Haber228.com olarak uygulamanın faaliyete geçmesinden dolayı duyduğumuz mutluluğu Sayın Şahiner’e iletmeyi bir borç biliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Başsavcı Şahiner, basın bürosunu faaliyete geçirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin