Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’den Haber228’e ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, 10 ocak dünya çalışan gazeteciler günü dolayısıyla ofisimize ziyarette bulundular.

bilecik haberleri

İlimize kısa bir süre önce gelmiş olmasına rağmen birçok gelişmeyi de beraberinde getiren,  Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner ofisimizi ziyarette bulundu.

Şahiner 10 ocak dünya çalışan gazeteciler günü olması münasebetiyle yaptığı ziyarette, “şimdiden bütün basın mensuplarının, Trt muhabirinin ve diğer bütün ajansların Dünya çalışan gazeteciler gününü de kutluyorum, Hayırlara vesile olmasını da temenni ediyorum” dedi.

bilecik haberleri

Şahiner Bilecik ilinde yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili olarak, “2015 yılı içerisinde özellikle Bilecik Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı medya iletişim büromuzu faaliyete geçirdik. yapılması gereken haber ve basın açıklamalarını biz buradan kamuoyu ile paylaşıyoruz. oradaki görevlilerimizin bilgileri internet sitemizde de yayınlandı. Bilecik için inşallah yargının en güzel şekilde çalışması ve iyi sonuçlar alabilmesi için gayretli bir şekilde 2016 yılı içerisinde de çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu vesile ile ben 2016 yılının ilimize, ilçelerimize, Bilecik halkına ve ülkemize esenlikler getirmesini temenni ediyorum, Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

bilecik haberleri

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner’den Haber228’e ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. adam gibi bir bürokrat kazandı ilimiz

    Cevapla
  2. 9 Ocak 2016, 13:33

    Sayın savcının bu yaklaşımları insani ilişkileri,sosyal oluşu gerçekten çok güzel.Bu davranışları bazı tapularıda yıkıyor gözümüzde.Eskiden böyle değildi.Sayın savcıyı kutluyorum.Darısı diğerlerinin de başına olsun.İnsanlara tebessüm bile sadakadır dinimizde.

    Cevapla
Bizi Takip Edin