BAŞKANLAR, 2017 BAŞKANLAR ZİRVESİNDE!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindeki Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Marmara Belediyeler Birliği 2017 Başkanlar Zirvesi’ne katıldı.

Marmara Belediyeler Birliği 2017 Başkanlar Zirvesi, Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Belediye Başkanları arasında Yerel Yönetim Meseleleri konularında fikir alışverişlerinin yapıldığı zirvede ayrıca Ali Saydam tarafından “Şehir Markası Gelişmezse Ülke Markası Gelişmez” başlıklı sunumu anlatıldı.

 

Bursa Büyük Şehir Belediye ve Birlik Başkanı Recep Altepe ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı zirvede, Yerel Yönetim Meseleleri konularında değerlendirmelerde bulundular.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen zirve hakkında yaptığı açıklamada; ”Encümen Üyesi Olduğumuz Marmara Belediyeler Birliği’mizin Bursa’da, Birlik Başkanımız Sayın Recep Altepe’nin teşrifleri ile düzenlenen 2017 Başkanlar Zirvesi’ne katıldık. MBB Başkanlar Zirvesi kapsamında Sayın Ali Saydam’ın “Şehir Markası Gelişmezse Ülke Markası Gelişmez” başlıklı sunumunu dinledik. Soru ve görüş önerilerini cevapladık. Ardından Encümen Toplantımızı gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar ülkemize ve marmara bölgesine ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

BAŞKANLAR, 2017 BAŞKANLAR ZİRVESİNDE!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin