BAŞKANI YAĞCI, KADIN PERSONELİ MAKAMINDA AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla belediye kadın personelini makamında ağırladı.

bilecik haberleri

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kadın personeli kapıda çiçeklerle karşıladı.

Bilecik Belediyesi’ndeki bütün çalışanların birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir şekilde çalıştıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, kadınların aile ve  toplumsal yaşamda taşıdığı önemi dile getirerek, şunları söyledi:

”Bugün Dünya Kadınlar Günü. Tabi bu Avrupa kültüründe olan bir şey. Aslında bizde kadınlar günü sadece bir gün değildir. Her gün hanımlar günü. Yani erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar; kadın millettir, devleti yalnız o ayakta tutar. Gerçekten bu söz çok güzel şekilde özetliyor, kadının toplumdaki yerini. Bizim kültürümüzde, aile yaşantımızda her noktada kadınlar, toplumun temel taşıdır. Kadın, bizim anamız, eşimiz. Sizler de annelik görevi yapıyorsunuz ya da yapacaksınız İnşaallah. ”Cennet anaların ayakları altındadır” sözünü dile getiren bir Peygamberin ümmetiyiz ve bunu benimseyen bir dinin mensuplarıyız. Sizleri seviyoruz, sayıyoruz ve birlikte yaşamaktan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyuyoruz. İnşallah, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ederiz. Cenabı Allah sizlere huzur ve mutluluk versin.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen buluşmada belediyenin erkek personeli kadınlara çay ve çikolata ikram etti.

bilecik haberleribilecik haberleri

BAŞKANI YAĞCI, KADIN PERSONELİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin