Başkan Yıldırım’ın Kaleminden “Cennet Mekan Şehidimizin Emaneti” Mektubu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki il teşkilatı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret etti.

Başkan Yıldırım ve beraberindeki il teşkilatı, Başkan Yıldırım’ın kaleme aldığı “Cennet Mekan Şehidimizin Emaneti” başlıklı mektupla birlikte Bilecik’te ki şehit ailelerine 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Diğer yandan, Başkan Yıldırım’ın kaleme aldığı mektupta ise şu ifadeler yer aldı:

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde sizlerle beraber olmanın gururunu ve şerefini yaşıyoruz. Bu vatan siz fedakar ailelerimizin yetiştirdiği kahraman askerlerimizin ve polisimizin hatrına daha güçlü bir geleceğe taşınacaktır.

Kelimelerin kifayesiz olduğu bu anlamlı günde, her zaman dualarımızda olan vatan evlatlarımız için sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır. Şunu bilmenizi isterim ki; şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklarda tek bir terörist kalmayana dek mücadelemiz devam edecektir.

Şehidimizin aziz hatırası ilelebet bu topraklarda ve gönlümüzde yaşayacaktır. Acınız acımız, hüznünüz hüznümüz, sevinciniz, sevincimizdir.

Sözlerimi bitirmeden önce şunu bilmenizi isterim ki; sizlerin kardeşi, evladı olmak benim için şeref kaynağıdır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüzü en kalbi duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Şehitlerimize rahmet, sizlere sabır diliyorum.

“Allah yolunda öldürülenleri ölü sanmayın.. Aksine onlar diridirler, Rızıkları Allah katındadır” (Al-imran, 169-171)
Serkan Yıldırım – Kardeşiniz, hizmetkarınız, evladınız..

Başkan Yıldırım’ın Kaleminden “Cennet Mekan Şehidimizin Emaneti” Mektubu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin