BAŞKAN YILDIRIM: “HEYKELCİLİKTEN FOTOĞRAFÇILIĞA”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın odasındaki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının kaldırılması sonrası yaşananlara tepki gösterdi.

“Bilecik’i şu pencere ile duvar arasına sıkıştırdılar” ifadesini kullanan Başkan Yıldırım, şu ifadelere yer verdi:

Heykelcilikten Fotoğrafçılığa! Fotoğrafa iyi bakın! Bilecik’ i şu pencere ile duvar arasına sıkıştırdılar! Bir çok sorun varken gündemleri bu oldu! Ahhh memleketim ahhh!

Belediye borç batağına batmış, bütçe şişirdikleri kadroların maaşlarına yetmez halde, şehrin her yeri toz duman, çamur, ramazan ile alakalı bir tane etkinlik yok ama gel gelelim duvardan fotoğraf kaldırılmış, asılmış, temizlik yapılıyormuş! Hiç meraklanmayın ağalar 2 sene sonra temizliği de biz yaparız, fotoğrafı da biz kaldırırız. Millet hizmet bekliyor bırakın kavgayı! Beklentileri o kadar çok düşürdünüz ki vatandaş “sokakları süpürseler yeter” der hale geldi!

Kıymetli hemşehrilerim işte chp bu; Chp demek başı boşluk demek, vurdum duymazlık demek, koltuk kavgası demek, rüşvet rant demektir. Chp = pişmanlık!

İyisiyle kötüsüyle bizlerin de kendi aramızda bazen anlaşmazlıklar yaşandığı günler olmuştur lakin hiç bir zaman da halkımıza karşı borçlu olduğumuz hizmeti aksatmamıza, ihmal etmemize neden olmamıştır!

4 ayda 3 başkanla birlikte kadrolar da sürekli değişiyor! Ya arkadaşlar hepsi de sizin getirdiğiniz personel! Umarım farkındasınızdır! Belediye Başkanlığı makamını evcilik oyununa çevirdiniz ama bu halk size ilk yerel seçimlerde oyunu gösterecektir!

Fotoğraf olayına gelince, fotoğrafı asılan şahsın kamuda ne gibi bir görevi varda kamu makamında fotoğrafı asılıyor! Hangi sıfatla?Belediye binasını Chp İl Başkanlığımı sanıyorsunuz? Melek Hanım doğrusunu yapmış! Kendisini tebrik ediyorum.

Kalan sürenizde sizden dileğimiz tozsuz, yolları yapılmış, çamurdan arındırılmış bir Bilecik bırakmanız! Sizin için zor olacak ama bir zahmet bunu Bilecik için yapmayı deneyin! 2 sene sonra böyle 80’ li 90’ lı yıllarda yaşanan basit işlerle uğraştırmayın bizi ki enerjimizi daha güzel eserlere harcayalım!

Asıl fotoğraf dışarıda, sokaklarda, şehrin her noktasında! İyi bakın, sizin fotoğrafınız, sizin eseriniz çünkü! Hadi kalın sağlıcakla!

 

BAŞKAN YILDIRIM: “HEYKELCİLİKTEN FOTOĞRAFÇILIĞA”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. sayın başkanetrafında kaç kişi kaldı herkesi kırdın döktünböyle devam et seçimde ne kadar güçlüsün çıkacak ortaya partiye yazık ettiniz vekille sen.sağolsun vekil kendi adamlarını bir yerlere atadı.kendine çalıştı böyle devam edin.

    Cevapla
  2. 19 Nisan 2022, 14:44

    Chp demek başı boşluk demek, vurdum duymazlık demek, koltuk kavgası demek, rüşvet rant demektir. Chp = pişmanlık!

    Cevapla
  3. heykel işi akp ve chp işine döndü BİLECİK mi orası rant yuvası

    Cevapla
  4. 19 Nisan 2022, 15:31

    serkan başkan sen daha düne kadar belediye başkanlığı yapan selim yağcı başkana küfür etmiyormuydun, ne vakit melek oldun böyle…………..?

    Cevapla
  5. 19 Nisan 2022, 16:54

    Heykelciliği sizlerde daha iyi gördük sayın başkan. Bu memleket 6 ayda bir parke taşı değiştirmekten, 15-16 milyon lirayı hamsu gibi pis bir yere dökmekten öteye gidemeyen belediyeciliği de gördü.

    Cevapla
  6. Melek Mızrak yanındaki sekreterini ÖZEL KALEM e aldı çok komik durum ne hale geldi vay ….

    Cevapla
  7. “fotoğrafı asılan şahsın kamuda ne gibi bir görevi varda kamu makamında fotoğrafı asılıyor! Hangi sıfatla?”Lafa bak, ana muhalefet partisi başkanı  Türkiye devlet protokolünde kaçıncı sırada yer alıyormuş aç bak. Herkesi kendi gibi boş adam zannediyor.

    Cevapla
  8. Büyük Başkan ağzınıza sağlık hepsi koltuk sevdasında görev vazife hizmet kitaplarında yazmiyor…Zaten hepsi Memleket partisinin alt yapıları….

    Cevapla
  9. 20 Nisan 2022, 08:25

    Dolar 1,5 TL iken başlayan Yenişehir yolu 18 TL’yi gördü hala bitmedi,4 ayda bitireceğiz dediğiniz Soğuksu kavşağı 16.ayında bilmem hatırlar mısınız? Boş siyaset yapmadan çözüm üretelim çözüm….

    Cevapla
Bizi Takip Edin