Başkan Yıldırım, “2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, 2023 hedeflerinde halkın geleceğine umutla bakmasını sağlayacak her türlü konuda yeni politikalar geliştirmeye ve sürdürmeye devam ettiklerini söyledi.

Yıldırım, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen AK Parti 149. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Toplantı sonrası kente dönen İl Başkanı Yıldırım, çok verimli bir toplantı olduğunu anlatarak, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle il başkanları toplantımızı Ankara’da gerçekleştirdik. Başkanlarımızla ve tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte sahadaki varlığımızı daha da artırarak, 2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız. Milletin partisi olan AK Partimizin, milletimizin gönlündeki yerini daha yükseğe çıkartmak için tüm unsurlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimiz, ülkemizi 2023 hedeflerinden koparmayacak ve halkımızın geleceğine umutla bakmasını sağlayacak her türlü konuda yeni politikalar geliştirmeyi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

           

Başkan Yıldırım, “2023 seçimlerine kararlı şekilde hazırlanacağız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 11 Ekim 2021, 06:32

    Maalesef, Akparti milletle diyalog içinde değil, şurayı, burayı gezdik, ziyarette bulunduk demek fotoğraflar çektirmek diyalog değil. Kendinizi aldatmayin, halkın, milletin arasına girin dertlerini anlayın… Tutarsız davranışlar görülüyor maalesef… Artik Sayın Recep Tayyip Erdoğan (cumhurun başkanı) bile tutarsız davranışlar içinde….. Millete verdiği sözler havada kalıyor, rantçılar, mutahitler kazanıyor, millet bakıyor. 20 yıldır, her secimde destek verdiğim parti, beni yani milleti göz ardı ediyor. ÜZGÜNÜM!… Yeni oluşumlar bekliyorum. LÜTFEN bu milleti, avutulur zannetmeyin. Büyük şehirleri kaybetmek bile Akparti yönetimini uykudan uyandıramamış… BAŞKANIIN çevresi başkanı yanlıs yönlendirme mi yapiyor! … Muhalefetle danışıklı bir mücadele içindesiniz gibi… Bu milleti kahretmeye hiç ama hiç kimsenin hakkı yok. Sözler tutulsun, millete gerçek bir hizmet verilsin….

    Cevapla
  2. 11 Ekim 2021, 12:31

    Iktidari kaybetmeyinde öpün

    Cevapla
Bizi Takip Edin