BAŞKAN YAĞCI SEÇİM YARDIMI İDDİALARINA CEVAP VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayı belediye meclis toplantısında MHP Belediye Meclis üyesi İrfan Yılmaz’ın bazı yardımların özellikle seçim öncesi zamanlara denk geldiğini ifade etmesi üzerine Belediye Başkanı Selim Yağcı şu şekilde açıklama yaptı:

“BİZİM MİLLETİMİZ 100 LİRAYA ONURUNU PAZARLAMAZ”

“Ben burada 12 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Hiç bir zaman milletimizin de çok şerefli ve haysiyetli olduğunu düşünüyorum.100 Liralık bir yardım paketiyle onurunu, itibarını ve geleceğini de pazarlayabileceğine inanmıyorum. Bu şekilde milletimin hakkında düşünenleri kınıyorum. Milletimiz öyle o noktalarda ve siyaseten de ayrıca, artık hiçbir siyasi birim de böyle şeylere ne tenezzül eder ne de teşebbüs eder. Hele hele bizlerin de buna hiçbir zaman ihtiyacı olmadı. İnşallah bu gidişle de olmayacak.

“SEÇİM VAR DİYE MUHTAÇ OLAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YARDIMLARINI KESELİM Mİ?”

Yağcı, Bazı yardımlar dönem itibariyle seçimlere rast gelmiş olabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Yani seçimler var diye muhtaç olan hemşerilerimizin, insanımızın o yardımlarını keselim mi? Seçimler mart ayında oluyorsa bu mart ayında yakacak yardımı da yapılacaksa yapılıyor. Bugün belediyede bizler varız başka bir ilde de başka partiden belediye başkanı var onlar da aynı şekilde o dönem içerisinde yapılacağı için dağıtılıyor. Böyle bize yardım işlerimizi denetleyebilirsiniz, kişileri inceleyebilirsiniz. Kişilere yönelik özel menfaate yönelik bir şey yok. Bilgileri bazen muhtarlardan alıyoruz. Bazen başka yerlerden yani zabıtamız gerekli araştırmaları yapıyor.100 kişiye yardım verdiysek bunların içinde 3-5 tane belki durumu uygun olup da buna tenezzül eden insan da çıkabiliyor. Ama ben biliyorum arkadaşlarımız gittiklerinde olağanüstü bir durumla karşılaştıklarında talimatım da var kendilerine yardımı da teslim etmeden de dönüyorlar. Ama ben Türkiye’de artık böyle bir yardım paketiyle itibarını, geleceğini, onurunu pazarlayacak insanın olmadığına hele Bilecik’te hiç olmadığını düşünüyorum. Böyle şeylere teşebbüs ve tenezzül edenler yanılırlar.

 

BAŞKAN YAĞCI SEÇİM YARDIMI İDDİALARINA CEVAP VERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin