BAŞKAN YAĞCI, ANKARA’DA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen İl ve Büyük Şehir Belediye Başkanları değerlendirme toplantısına katıldı.
Bilecik’in gelişimi ve yapılacak projeler için Ankara ve diğer illerde gerekli temaslarda bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, önceki gün de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile görüşerek, ilimiz hakkında bilgiler aktarmıştı.

bilecik haberleri
AK Parti Genel Merkezi’nde basına kapalı bir şekilde yaklaşık 2 saat 20 dakika süren toplantıda Başbakan Ahmet Davutoğlu, belediye başkanları ile birçok başlıkta görüşmeler gerçekleştirdi.
Ankara temasları kapsamında, Başbakanlık Baş Müşavirliğine atanan Fatih Dut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretinde Fatih Dut’a, üzerinde 3 boyutlu Osmanlı Arması bulunan tablo hediye ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretleri kapsamında ayrıca Enerji Bakanı Müsteşarı Fatih Dönmez’i de ziyaret etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, aynı zamanda Bilecikli olan Fatih Dönmez’e gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareti sonunda Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.
Ankara temasları için sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Başta Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen il ve büyük şehir belediye başkanları değerlendirme toplantısı olmak üzere diğer görüşme ve ziyaretlerde Bilecik’imiz için güzel fikir alışverişlerinde bulunduk” ifadelerini aktardı.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

BAŞKAN YAĞCI, ANKARA’DA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin