Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına dair mesaj yayınladı.

Subaşı konuşmasına “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği en anlamlı günlerden olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yeni görevimin başında kutlamaktan mutluluk duyuyorum” sözleriyle başladı.

Subaşı; “TBMM’nin kurulmasıyla Türk halkının temsil hakkını kazandığı, Cumhuriyet tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı günde; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyiye kavuşması için üzerime düşen sorumlulukları yerine getireceğimin sözünü veriyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımı sunarak tüm Bilecik halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Subaşı 23 Nisan kapsamında şehirde çocuklara özel etkinliklerin yapılacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. PEH PEH kocasının aldığı ihaleyi iptal etmiş sözde Orta refujlara alınan bitkiler kaça alındı kaça fatura edildi senin başkan zamanında 90 milyara alındı 750 milyar fatura edildii melek hanım senin imzan var Atatürk parkında ki heykellere ne demeli bunlar kaça yapıldı ondan bahset senin imzan var vede bunlara onay veren kişisin Diz boyu YOLSUZLUKLARIN var kendini AKLAMA bunlar yarın öbürgün çıkacak karsında

    Cevapla
Bizi Takip Edin