BAŞKAN V. SUBAŞI GİYİM TEKNOLOJİSİ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, İsmetpaşa Mahallesi Mahalle Konağı’nda Giyim Teknolojisi Sergisi’nin açılışını gerçekleştirerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı beraberinde; Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı sergiyi gezerek, bilgi aldı.

Bilecik Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile anlamlı ve faydalı her türlü çalışmaya verdiği katkıları hatırlatan Başkan V. Subaşı; ‘’İl protokolümüzün değerli üyeleriyle birlikte İsmetpaşa Mahallesi Mahalle Konağı’nda Giyim Teknolojisi Sergisi’nin açılışını gerçekleştirerek, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yapılan her bir güzel eser için emek veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi her zaman bu tür güzel çalışmalara gereken katkıyı vermeye devam edecektir’’ ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan V. Subaşı, Bilecik Belediyesi tarafından mahallede gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

   

BAŞKAN V. SUBAŞI GİYİM TEKNOLOJİSİ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin