Başkan Suer: “Gölpazarına çok yakışacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ilçeye yapılması planlanan yeni Küçük Sanayi Sitesi çalışmaları kapsamında sanayici esnafı ile bir araya geldi.

İlçeye yapılması planlanan küçük sanayi sitesinin temelinin yakında atılacağı müjdesini veren Başkan Suer, gerçekleştirilen programla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“GÖLPAZARI’NA ÇOK YAKIŞACAK”

Gölpazarı Küçük Sanayi sitesine Allah’ın izniyle başlıyoruz. Bu kapsamda Sanayi esnafımız ile kahvaltı programında bir araya geldik. Küçük Sanayi sitesi için ilk adımları attık. Alt yapı çalışmalarında sona yaklaştığımız yeni Sanayi Sitemizin inşallah yakında temelini atacağız. Sanayi esnafımız ile istişare ettik. Proje hakkında esnafımıza bilgi verdik. Soruları cevapladık.  Esnafımızın ve halkımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verecek yeni sanayi sitemiz Gölpazarına çok yakışacak. Rabbim İşlerimizi kolay eylesin İnşallah.

Diğer yandan, gerçekleştirilen programa Gölpazarı Kaymakamı Efecan Şahin, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Özkan, Belediye Meclisi Üyeleri ile sanayi esnafı katıldı.

Başkan Suer: “Gölpazarına çok yakışacak”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin