Başkan Soydan, “2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Pazaryeri ilçe Başkanı İsmail Soydan, Türkiye’nin savunma sanayindeki başarılı çalışmaları ile ülkenin dış bağımlılığını bitirdiğini belirtti.

İHA, SiHA ve TİHA üretiminde dünyanın ilk 3 ülkesi içerisinde yer aldığımızı belirten Başkan İsmail Soydan, “2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“DIŞA BAĞIMLILIĞI BİTİRDİK”

Eskiden canı sıkılınca ülkemize silah ambargosu koyan kendini büyük güç sanan ülkelerden 5, 10 yıldır hiç ülkemize silah ambargosu yapıldığını duydunuz mu?. Hızlı büyüyen Türkiye olarak ülkemiz 2023 hedeflerine her gün emin adımlarla ilerlerken, askeri teknolojide geliştirilen yerli ve milli silahlarımız ile dış ülkelere bağımlılığımızı bitirdik.

“TÜRKİYE 5 – 10 YIL ÖNCESİNE KADAR..”

Türkiye daha 5, 10 yıl öncesine kadar dış ülkelerden silah ithali yaparken, ülkemizin ürettiği başta Helikopter, piyade tüfeği, füze, İHA, SİHA ve birçok silahımızı yabancı ülkeler tarafından rağbet görüyor, ihraç ediyoruz. Dünya’nın ilk 100 savunma şirketleri listesinde ülkemizden 7 firmamız bulunuyor. Kara ve deniz araçlarında sadece ihtiyaçlarını karşılayan değil kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyoruz.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İHA, SiHA ve TİHA üretiminde ise artık dünyanın ilk 3-4 ülkesi içindeyiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak ve daha ileriye taşımak için gayret gösteren partimizin genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, emek veren, ter döken herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Soydan, “2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin