Başkan Şahin’in Öz Eleştirisi Soğuk Rüzgarlar Estirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla CHP İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen alternatif çelenk sunma töreninde Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin CHP ve Atatürk Düşünce Derneği(ADD)’ne öz eleştirilerde bulundu.

Düzenlenen törene, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Atatürk Düşünce Derneği ile partililer katıldı.

“98 yıl önce bugün”

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin alternatif çelenk sunma töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında; “Tarihimizin en kıymetli günlerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamak Atamıza minnet ve şükranlarımızı sunmak için buradayız. Bundan tam 98 yıl önce bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları kazanılan savaşın ardından meclisi kurulmuş ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ilan etmiştir. Tüm yurttaşların ayrıştırma ötekileştirme yaşamasını fikri irfanı hür nesiller yetiştirmesi Cumhuriyetin temelidir.” dedi.

Konuşmasının devamında eleştirilerde bulunan Başkan Şahin; “Atatürk Cumhuriyeti gençliğe emanet etmişti onu göremiyorum” diye konuştu.

“Atatürk gençliğe emanet etmişti”

Başkan Şahin, “Birazda kendimden başlayarak eleştiri yapmak istiyorum. Atatürk gençliğe emanet etmişti Cumhuriyeti fakat Cumhuriyet bayramında partimizin kutlamasında onu göremiyorum hepimiz mutlaka bunda hatalıyız bunu hep beraber değerlendirmemiz lazım. Atatürkçü düşünce derneği içinde geçerli bu. Biz arkasında onlarca yüzlerce genç olmasını beklerdik Atatürkçü düşünce derneğinin. O yüzden partimizin yöneticileri Belediye Başkanlarımız Milletvekillerimiz bunu düşünüp bir çözüm bulmak zorundayız. Hepimizin bayramı kutlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Şahin’in Öz Eleştirisi Soğuk Rüzgarlar Estirdi!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 28 Ekim 2021, 22:17

    Alternatif kutlama nedir ya nedir bu ayrıcalıklı tavır hâlâ…bi milletin vatandaşın seviyesine inemediniz çok yüksekte siniz ya….yazık ya böyle böyle kendinizi milletten soğuttunuz.. muhalefet olacaz diye raydan çıktınız.. yazık vatandaş olarak alternatif kutlamalarınızı kınıyorum..

    Cevapla
  2. alternatif kutlama yapanları halk olarak kınıyorum…ayrı bi cumhuriyetmi var..halkı niye ikiye bölüyorsunuz asıl bölücülük sizin yaptığınız…kendinizi halktan üstün mü görüyorsunuz tenezzül etmiyorsunuz yazık sizlere

    Cevapla
  3. Yönetimde kaç genç var ki? Chp artık Hdp olmuş. Bence alternatif kutlama yapmasın. Ulusal bir şey kalmamış zaten. Belediye Başkanına soruyorum “siz yolda yürürken kaç kişi yolunu değiştiriyor?” hiç farkettiniz mi? Halkı kucaklayan başkan olsanız dahi halkı kucaklayan bir Chp yok… Sen, ben ve bizim oğlan.. yaşayıp gidiyoruz işte…

    Cevapla
  4. 29 Ekim 2021, 14:02

    Yönetimde kaç genç var ki? Chp artık Hdp olmuş. Bence alternatif kutlama yapmasın. Ulusal bir şey kalmamış zaten. Belediye Başkanına soruyorum “siz yolda yürürken kaç kişi yolunu değiştiriyor?” hiç farkettiniz mi? Halkı kucaklayan başkan olsanız dahi halkı kucaklayan bir Chp yok… Sen, ben ve bizim oğlan.. yaşayıp gidiyoruz işte…

    Cevapla
  5. 29 Ekim 2021, 22:39

    Devletin alternatifi olmaz.. demokrasiden bahsedenler halkın seçtiğini kabul etmiyor bunun neresi demokrasi…

    Cevapla
  6. 30 Ekim 2021, 19:57

    vatanı savunma teskeresine mecliste hayır oyu veren parti burada atatürk’ten bahsediyor yazık

    Cevapla
Bizi Takip Edin