Başkan Şahin’in KAYI A.Ş. Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Arena ekibinin konuğu olan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Başkan Şahin, Haber228 sahibi Ali Osman Çelikal’ın Belediye İştiraki Kayı A.Ş. ile ilgili sorduğu sorulara da cevap verdi.

Ali Osman Çelikal’ın sorduğu; “Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı’nın belediyede alınan çoğu kararın altında imzası olduğunu, deyimi yerindeyse Selçuk beyden izinsiz belediyede kuş uçmadığı konuşuluyor. Bu durum gerek CHP’li belediye meclis üyelerinde, gerek parti tabanında, gerekse de belediyedeki birim müdürleri ve çalışanlarda büyük sıkıntılara yol açtığı da iddia ediliyor” sorusuna cevap veren Başkan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“10 BİN LİRA CİVARINDA MAAŞ ALIYOR”

Selçuk bey 10 bin lira civarı maaş alıyor. KAYI A.Ş. gelir ve giderleri Sayıştay ve Hükümet tarafından öyle bir inceleniyor ki hiç birinizin incelemesine gerek yok. Kayı A.Ş. ile ilgili bütün söylentiler palavra. Palavra olmadığını bir kişi kanıtlasın bana. Ben reel bilgi üzerinden konuşurum, palavradan konuşmam. 25 yıllık akademisyenliğim var, bundan sonra palavra söyleyecek halim yok, palavraya cevap verecek halim de yok. Yapılan bağışlar da şirkete yapılmıyor, belediyeye yapılıyor.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Şahin’in KAYI A.Ş. Açıklaması
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Yalan söylüyor Başkan yalancının kralı inanmayın bunun sözlerine
    Selçuk Erdağlıyı sen getireceksin birde maaşını bilmeyeceksin bu nasıl bir çelişki ve uydurmaca milleti salak mı sanıyorsun sen 30 bin lira maaş alıyor Selçuk Erdağlı ve milleten ve esnaflardan kopardığı paralar hariç Bu gerçek vede Başkanın bu ekibi istanbul dan buraya resmen Bilecik belediyesini soymaya gelmişlerdir Bunun başında Selçuk bey vardır Başkanda arka perdedir ve diğer istanbul dan gelen ekip aldıgı maaşı birde sorun hikaye sekreterini bile istanbuldan buraya yüksek maaşla getirdi Selçuk Beyler Bşakanın maaşına haciz konulmuştur 600 bin tl lik SGK borbu nasıl silindi 14 ayda bir sorun Gazeteci arkadaşlar bunu neden sormadınız 12 bin tl maaşlamı öde di başkan bunun açıklması nı yapsaydı başkan

    Cevapla
Bizi Takip Edin