BAŞKAN ŞAHİN’E 29 MİLYON BORÇLANMA YETKİSİ VERİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Mart Ay’ı 1.birleşimi gerçekleşti.

CHP’Lİ ALİ OLCAY BORÇLANMA YETKİSİNE “EVET” OY VERDİ

11 Maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda Belediye Başkanı Semih Şahin’e borçlanma yetkisi verildi. Buna göre Atıksu Arıtma tesisi için Bilecik Belediye’sinin İller Bankasından kredi kullanması maddesi gündeme geldi.

CHP, İYİ PARTİ, MHP “EVET” AK PARTİ “ÇEKİMSER”

Başkan Şahin konu hakkında Meclis üyelerine bilgi verirken yapılan oylamada CHP, İYİ Parti ve MHP borçlanmaya “EVET” derken, AK Parti ise “ÇEKİMSER” kaldı. Oylanan madde oy çokluğuyla kabul edilirken Başkan Şahin Ak Parti’li üyelere; “Neden çekimser oy kullandınız? Bakan bey neden oy birliğiyle karar çıkmadı derse, sizin çekimser oy kullandığınızı söylerim” diyerek espriyle karışık bir konuşma yaptı.

İLBANK’TAN 29 MİLYON 195 BİN TL. KREDİ ALINACAK

Alınan karar gereği Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e İller Bankasından 29 Milyon 195 Bin TL’lik kredi kullanma yetkisi verildi.

BAŞKAN ŞAHİN’E 29 MİLYON BORÇLANMA YETKİSİ VERİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Verin krediyi verin daha çok heykel yapsın. 60 metrelik eşek heykeli yapsın. Bilecik in sorunu yok zaten. Batırın iyice borç batağına

    Cevapla
  2. 3 Mart 2021, 16:46

    2021 yılı bilecik bütçesi 145 milyon tl bu paraya ne oldu da şimdi borçlanma yetkisi veriliyor

    Cevapla
  3. 3 Mart 2021, 18:40

    AK partiler belediye seçimlerine kaybettiler ne yapacaklarını bilemiyorlar ya bu yapılan bilecik halkı yararına yapılacak işleride karşı gelmektedirler bu halk varya birdahiki seçimlerde bu kadarda oy vermezler

    Cevapla
Bizi Takip Edin