BAŞKAN ŞAHİN VEDAT KAZICI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Arena ekibinin konuğu olan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Gölpazarı eski Belediye Başkanı Vedat Kazıcı hakkında ilk kez konuştu.

Programda gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, geçtiğimiz günlerde Bozüyük Belediyesine Başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Gölpazarı önceki dönem Belediye Başkanı Vedat Kazıcı hakkında ilk kez konuştu.

“BU ONLARIN TERCİHİ”

Haber228 sahibi Ali Osman Çelikal’ın sorusu üzerine açıklamalarda bulunan ve Vedat Kazıcı’yı kendi liyakat anlayışına göre teftiş kurulu müdürlüğüne gönderdiğini belirten Başkan Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Benim muaffakatımla gitti bende tabi seve seve daha üs makama gittiği için bende arkadaşımın hedeflerine engel olmak istemedim. Daha üst düzey bir göreve geçti Bozüyük Belediyesinde.. Benim yönetim sistemime göre yada benim liyakat anlayışıma göre ben Vedat Kazıcı’yı teftiş kurulu müdürlüğüne gönderdim. Bozüyük Belediyesi de onu Başkan Yardımcısı yapmak istedi. Bu onların tercihi ben ekibimden memnunum herkeste memnun. Vedat bey geldi başarılar diledim aramızda öyle bir husumet yok yani. Eski temizlik işleri müdür Ahmet Kızıltan Isparta’da üniversiteye gitti mesela ona da verdim muaffakiyet çünkü daha üst düzeye gitti. Kendi kariyeri için adamın önünü açmak lazım yani.

“HERKESİN BİR YÖNETİM ANLAYIŞI VAR”

Vedat bey isim marka olabilir ama herkesin bir yönetim anlayışı var ben yönetimimi ekibimi kendim kurarım bana uyumlu kim var ise durur bana uyumsuz kim var ise durmaz yani bu kadar basit. Vedat bey bana uyumsuz olmadı demiyorum ama Teftiş Kurulu Müdüründen daha üst olduğu için oraya gitti. Bende seve seve imzaladım yani kendisi açısında daha üst yere gidiyor.


İLGİLİ HABERLER:

BAŞKAN ŞAHİN VEDAT KAZICI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Başkanın hedefi CHP li kadroyu buradan yok etmek olay budur gerisi hikaye uydurma dır iki dönem başkanlık yapmış bir kişiyi nasıl gönderirsin

    Cevapla
  2. Sen vedatin tırnağı olamazsın senin suçun yok seni tepeden atayana bak

    Cevapla
Bizi Takip Edin