BAŞKAN ŞAHİN TSO VE OSB’YE VERYANSIN ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Arena programına katılan Başkan Şahin, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Arslan ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin’e adeta veryansın etti.

Geçtiğimiz haftalarda yine Bilecik Arena’ya konuk olan 1. OSB Başkanı Mehmet Arslan Bilecik Belediyesine sitemde bulunarak, Belediyeye bağışta bulunduğu 2 adet akıllı durağın yerinde olmadığını, yine yıllar önce 200 bin dolar masraf edip yaptırdığı hamsu köprüsü yanındaki şelale park’ın bakımsızlığını vurgulayarak Başkan Şahin’e sitemde bulunmuştu.

Arslan’ın bu sitemkar açıklamaları üzerine, Başkan Şahin’de Arslan ile Ticaret ve Sanayi Odasına adeta veryansın etti.

 

Başkan Şahin, konuşmasında, “Kurumsal olarak TSO’da, OSB’de bu şehri kirleten, bu şehre gürültü yaratan ve bu şehrin her şeyini sömüren kurumlar.” dedi.

“AKSİ OLAMAZ”

Göreve başlamasının üzerinden iki yıl geçtiğini belirten Başkan Şahin, “Bir kurumu temsil ediyorsa o şehrin yerel yönetimi ile iletişime girip Bu şehrin sosyo ekonomik kalkınmasına da destekte bulunması gerekir, aksi olamaz.” ifadelerine yer verirken, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“NEREDE OSB, NEREDE TSO”

Benim geldiğim iki yıl oldu. Nerde OSB, Nerde TSO. Kamu yararına ne yaptılar. Hiç bir şey, tam bir sıfır. Kurumsal olarak TSO da, Organize sanayide de bu şehri kirleten, bu şehre gürültü yaratan, bu şehrin her şeyini sömüren kurumlar. Bu şehre hiç bir şey vermediler.

“HİSSEDEMEZSİN TABİ”

Sitem ettiği konular gelelim ikinci konuya. Bir Bilecik insanı hiçbir zaman kelle ile sayılmaz. Bir işçi 6 bin lira olarak görülmez. Bir iş adamının burada olması ekonomik bir şey değildir. Gerçek bir iş adamı sosyo ekonomik bakması lazım. Sosyal yön hiç yok. Adam başı 6 bin ucuzmuş. Kendini Bilecikli hissedemezmiş. Hissedemezsin tabi.

“ŞEHRE HİÇBİR KATKIN YOK”

Bilecik’te sen işçiye kelle sayısı olarak bakıyorsun. Sosyal alanda bu şehre hiçbir katkın yok. Sadece ve sadece bu şehri sömürüyorsun. Ondan sonra kalkıp ahkâm kesiyorsun. Yok öyle bir şey, böyle bir şeyi kabul etmiyorum. Bir kurumu temsil ediyorsa o şehrin yerel yönetimi ile iletişime girip Bu şehrin sosyo ekonomik kalkınmasına da destekte bulunması gerekir, aksi olamaz. Bugün bütün büyük firmaların belirli bir bütçeleri sosyal hayat projeleri için kullanılır.

“O DEĞİL, BELEDİYE BAŞKANI KARAR VERİR”

O yüzden hiç kusura bakmasın durakları nereye koyacağıma yaptıran karar veremez, Belediye başkanı karar verir. İhtiyaç nereyeyse oraya konulur. Şelale dediğiniz yerle ilgili de yanlış kontratlar yapmışlar Kozabirliğin orası, belediyenin bir hükmü yok ki. Gitsin Koza Birlik’e sorsun şelalesini.


İLGİLİ HABERLER:

BAŞKAN ŞAHİN TSO VE OSB’YE VERYANSIN ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 10 Şubat 2021, 19:48

    Vay vay vayyyyy, çatırtıya bak sen bundan gayrı

    Cevapla
  2. askerlik anilarim geldi aklima,
    PİM ÇEK BOMBA AT! sozleriyle
    TSO ve OSB’yi bombalamis.

    Cevapla
  3. 🤦🤦🤦diyecek kelime bulamiyorum. Yalniz.osb ye fazla çamur atmayın. Hadi 1.osb bişey yapmıyor. Bunun 2.si var hele.hele.3. OSB bin yönetiminde siniz hadi bakalım onlarin yapamadıklarını 3.osb siz yapın da gorelum

    Cevapla
  4. Başkan fena patlamış

    Cevapla
  5. 11 Şubat 2021, 08:14

    Başkanım doğru söylemişsiniz bu konuda haklı iki tane durak koymus Aslan bey söylemesi bile yanlış Bilecik e hiç bir katkıda sunmamıştır kendisi ve OSB olarak 5 tane milletin sırtından 12 saat geçkin mesaisi bile asgari ücretten hesaplayıp çalıştırdığı işçilerin hakkını hukUkunu veremiyen bir sanayici olarak gelmiş 6 bin tl veriyorum da sanki maası 6 bin tl aylıkveriyor sen yarısını devlete veriyorsun bu işçiler Alamınyum tozu yutuyor şikayetler o kadar yüsek ki müfettişleri yolda karşılayıp cebine para koyup fabrikaya gelmeden yolluyorlar Gelelim Ticaret başkanına maaş almaktan başka bir şey gören varmı 4 tane fabrikayı bekliyor orda ne yararın var kamuya acıklayın bilelim gercekten dogru söylemiş bunlar SÖMÜREN kişiler

    Cevapla
  6. Adam haklı beyler bu şehirde çalış para kazan hiç bir şey yapma

    Cevapla
  7. Ağzı olan konuşuyor. Başkan ‘ne yapmış Bileciğe iki yılda birde böyle düşünelim. Yaptıgı hizmetleri anlatsın.

    Cevapla
  8. tebrik ederim sayın başkan..sonuna kadar haklısınız..hemde yüzde yüz..normalde chp vatandaşın yanında olmaz ama şaşırdım..doğru söze ne demeli..tşk.

    Cevapla
  9. yıllardır ilk defa doğru bir açıklama yapıldı bilecikte..gelen giden TSO -OSB ye güzelleme düzerdi hep..birbirlerine çaya kahveye giderlerdi..yan yana pozlar verirlerdi..kutluyorum sizi sayın başkan..AKP nin ilk geldiği yıllardaki gibi vatandaşın tam yüreğine parmak bastınız..

    Cevapla
Bizi Takip Edin