Başkan Şahin O İddiaları Kabul Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimleri sonucunda Bilecik Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakının CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin, Osmangazi (TOKİ) Mahallesinde bulunan Öykü sitesindeki evinin tadilat ve tamiratına yönelik malzemelerin Belediyeye ait araçlarla götürüldüğü ve tadilat çalışmalarının Belediye çalışanları tarafından yapıldığı iddia edilmişti.

Haziran ayı belediye meclis toplantılarının ilk birleşiminde MHP’li Belediye Meclis Üyesi Hamdi Salt’ın sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Semih Şahin iddiaları kabul etti.

 

Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye işçilerinin ve belediyeye ait araçların evinin tadilatında çalıştırıldığına yönelik iddialara cevap verdi.

 

Haziran ayı belediye meclisi olağan toplantısında MHP grubu sözcüsü Hamdi Salt, önceki günlerde basına yansıyan belediye işçilerini evinde çalıştırıyor haberlerinin doğru olup olmadığını dile getirdi.

Başkan Şahin, “Hiçbir konutu olmayan Belediye Başkanlarının yasal olarak konut edinme hakkı vardır. O işçiler hafta sonu ben izindeyken çalışmışlar, ben de ücretlerini verdim. Benim bir dikili ağacım yok bu hayatta ve olmayacak ben böyle bir adamım. Ayrıca konunun gündeme getirilmesinden oldukça memnun oldum.” dedi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

 

Başkan Şahin O İddiaları Kabul Etti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. HABER GÜNDEME GELMESE SORUN YOKTU GÜNDEME GELİNCE MEYDANA ÇIKTI

    Cevapla
    • Aynı belediyenin araçları, işçileri Cumalı köyde günlerce çalıştırılırken nerdeydin. Yoksa sende mi bankamatikçisin?

      Cevapla
  2. konuşmanın devamını da yayımlasanıza

    Cevapla
  3. Haberin devamınıda yazarmısın kardeşim hazırlanan dosyaları yazmamışsın ;)

    Cevapla
  4. 12 Haziran 2019, 14:42

    hepsi yapıyor bu uygulamayı diğerleride yaptı şimdi ne diceksin önemli olan kabul edip belediye personelinin ücreti ödendiyse gerçekten sıkıntı yok .unutmayalım bize hizmet için var olduklarını

    Cevapla
    • önemli olna saa kaçta mesai saati içindemi sonrasımı sonrasıysa problem yokk
      içindeysee devlletten parasını alıyor zatenn

      Cevapla
  5. daha öce cumalı köyünde olnalrı nasıl eleştirdim ise şimdi semih hocayı eleştiriyorum böçyle devlet imklanları ise bir şey yaparsanız kul hakkı na girer bunun açıklaması yoktur bakın selim bey ne hale geldi gidebileciği yer gölpazarı ve bayırköy sizde bu sefer yanı durumua düşerseniz iyi partili dostlarım sizler bunlara fırsat verirseniz sizler de bitersiniz

    Cevapla
Bizi Takip Edin