Başkan Şahin: “Bir an yaşasanız maskelerinizi yüzünüze bantlardınız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve durumu ağırlaşarak Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, hastalığın seyri ve tedavi süreci ile ilgili yazı kaleme aldı.

Kaleme aldığı yazısında koronavirüsün ciddiye alınması gerektiğini sürekli vurgulayan Başkan Şahin, Koronavirüs kurallarına zorla değil, sevdikleriniz, aileniz, çevreniz için uyun. Bir saat yoğun bakımda nefessizlikten çırpınsanız, inanın her şeyi farklı düşünürdünüz.” dedi.

Başkan Şahin, yazısının devamında şu ifadelere yer verdi:

COVİD-19 Tedavim Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde değerli doktorlarımızın ve sağlıkçılarınızın elinde devam ediyor. Allah onlara bu zor günlerde destek olsun, bizlerden alsın hastalara şifa olan bu sağlıkçı kardeşlerimize yardımcı olsun.

“BİR AN YAŞASANIZ MASKELERİNİZİ YÜZÜNÜZE BANTLARDINIZ”

Allah tüm hastalara yardım etsin, bu hastalığın ilerlemiş aşamasını Allah kimseye yaşatmasın. Lütfen maske, mesafe, temizlik ve tüm kurallara uyalım. Unutmayalım birimizin tedbirlere uymaması herkesi riske atıyor. Çevremizi uyaralım. Burda nefes almama riskiyle bir an yaşasanız, maskelerinizi yüzünüze bantlardınız.

Allah bu covid-19 sürecinde bu hizmetleri planlayan ve bu büyük hastanelerde sonsuz hastalara hizmet veren sistemi kuran başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onunla bu hedefte yol yürüyen Sağlık Bakanımızdan, doktorlarımızdan, sağlık personelimizden razı olsun.

Tüm hastalara Allahtan şifa diliyorum. Hakkı ödenmez doktor ve sağlık personelimize dualarımı, minnetlerimi sunuyorum. Onlar bu sürecin savaşçıları, kahramanlarıdır. Yoğun tedavim nedeniyle dualarını esirgemeyen tüm kardeşlerime ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu arada yoğun Tedavim de devam ediyor.

Tüm hemşerilerime Hayırlı cumalar diliyorum. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi kaybediyoruz, Allah onlara da rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allaha emanet olun.

Covid-19 kurallarına zorla değil, sevdikleriniz, aileniz, çevreniz için uyun. Bir saat yoğun bakımda nefessizlikten çırpınsanız, inanın her şeyi farklı düşünürdünüz.

Lütfen Koronavirüs kurallarına uyun, çevrenizdekilerin de uymasını sağlayın. Az kaldı aşı geliyor direnin..

Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Şahin: “Bir an yaşasanız maskelerinizi yüzünüze bantlardınız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Geçmiş olsun allah şifa versin inşallah allaha emanet olun slm

    Cevapla
  2. 6 Aralık 2020, 00:28

    Allah acil şifalar versin başkanım. Çok gecmş olsun. Dualarımız hep sizinle.

    Cevapla
Bizi Takip Edin