BAŞKAN ŞAHİN BİLECİKLİ ÇOCUKLARLA İSTANBUL’U GEZDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi tarafından ‘Haydi Çocuklar İstanbul’a isimli proje kapsamında çocuklarla İstanbul’u gezdi.

Bilecik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında hazırlanan projeyle, hayalindeki Bilecik’i şiir ve resimlerle anlatan çocuklar, Başkan Şahin ile birlikte İstanbul’u gezdiler.

Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Danışman Selçuk Erdağı, birim müdürleri ve çalışanların da olduğu gezi kapsamında Rahmi Koç Müzesi, Boğaz Turu ve İstanbul’u gezip keşfeden çocuklar, program dolayısıyla büyük mutluluk yaşadı.

“ÇOCUKLARIN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEME BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Çocuklarla birlikte gezi programına katılan Başkan Şahin, başta çocuklar olmak üzere toplumun her kesimini gülümsetmeye ve mutlu etmeye çalıştıklarını belirterek, ‘’Belediye Başkanlığımız ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında hazırlanan çalışma ile bugüne kadar İstanbul’u görmeyen çocuklarımızı İstanbul’a götürerek, gezdirme imkanı sunduk. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz gezi programı çocuklarımızı çok mutlu etti. İleriye doğru bu tür programlarımız devam edecek. ’Bilecik Hayali’ni anlatan bir resim, ya da şiirini belediyemize getiren çocuklarımızla birlikte hafta sonu güzel bir gezi programı yaptık. Bundan dolayı da çok mutluyuz’’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ŞAHİN BİLECİKLİ ÇOCUKLARLA İSTANBUL’U GEZDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin