BAŞKAN ŞAHİN; “APPAZLIK VİRAJLARINDA ÖMÜR GEÇMEZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Bilecik’in en önemli sorununun ne olduğunu açıkladı.

BİLECİK ARENA Programına katılarak Gazetecilerin soruları cevaplandıran Şahin sorulan bir üzerine Bilecik’in en önemli sorununun eğlence olduğunu belirtti.

“Appazlık dağlarında, virajlarında ömür geçmez.Hayat sonsuz değil, herkes yeri geldiğinde eğlenmeli.Bizim düğünlerimiz dahi eğlencesiz hale gelmiş durumda” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“BİLECİK’İN EN ÖNEMLİ SORUNU”

“Sosyal hayat ve eğlence. Bu şehrin eğlencesi eksik. Abbaslık dağlarında, virajlarında ömür geçmez. Hayat hiçbir zaman sonsuz değil. Herkes yeri geldiğinde eğlenmeli. Bizim düğünlerimiz bile eğlencesiz hale gelmiş durumda. Bizim zamanımızda düğünler çok eğlenceliydi. Orijinal Bilecik çiftetellisini tutturan müzisyen yok Bilecik’te. Ben bunlarla ilgili belediye olarak kurs açacağım. Bilecik çiftetellisi nasıl çalınır? Bunların hepsini yapacağım. Ben de çiftetelliyi ve karşılamayı iyi oynarım. Düğünler bile keyfsiz. Bu şehir için çok eksiklik. Bilecik’e eğlence mekanı lazım.”

BAŞKAN ŞAHİN; “APPAZLIK VİRAJLARINDA ÖMÜR GEÇMEZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 9 Şubat 2021, 19:54

    Sn başkan ben 37 yasindayim ve muzistenim Bilecik ciftetellisinin ne oldunu kusura bakma senden iyi bilirim yirmi yıldır bu işi yapıyorum bu arz talep işidir ne derlerse onu çalıyoruz düğünlerde siz bir vatandaşın düğününe teşrif ederseniz bu bilecikteki en kotu müzisyen bunu size layıkıyla çalar emin olun bu şekilde bizi müzisyenleri kotulemeniz hoş değil demicem terbiyesizliğin dik alası kurs verrcekmissiniz hadi bana kurs verin bakalım kim verecek kursu herkes işini yapsın….

    Cevapla
  2. 10 Şubat 2021, 00:30

    Syn baskanm Bugüne kadar kimse şikayetçi değil herkes memnun da bir siz mi memnun kalmadınız
    Hem düğünlerde bayramlarda görmüyoruz sizi gerçi bayramlarda hiç göremiyoruz Bu ise başlayan herkes once ciftetelliyi calmakla baslar gecirmis oldugumuz su pandemi sureci icerisinde muzik yaparak para kazanan insanların sıkıntılarını paylaşmak ve bir yönetici olarak onlara destek olmak yerine siz karalamayi tercih etmissiniz pekala kurs acacaksiniz bilecikte bu isi yapabilen muzisyen yoksa kursu kim verecek ilgilenilecek onca problem varken tek derdimiz ciftetelliye kaldiysa söylenecek pek fazla da bisey yok acikcasi

    Cevapla
  3. 10 Şubat 2021, 03:04

    galiba bilecik e eğlence mekanı geiyor gerçekten çok itiyacımız var . içki içmeye alem yapmaya abbaslık yolunda başka yermi var gölet çok iyi olacaktı ama kent ormanı pek ala olur

    Cevapla
  4. Başkan haklı, sadece Bilecik mi? Tüm Türkiye nin eğlencesini çaldı bu hükmet. Kültür yok, sanat yok, edebiyat yok. Hepsine beton döktüler.

    Cevapla
    • Gayet memnunuz hükümetten.. eskileri hatırladıkça şükrediyoruz… şimdi hersey bol kahvaltıda zeytini bile sayılı yerdik zamanında… hastaneler rezaletti.. okullar araç gereçsizdi..yol yoktu doğru dürüst…. öğretmen ler seyyar satıcılık yapardı…ne günlerdi… şimdi çok şükür…

      Cevapla
  5. Adamlar içeçek oynayacak heykel dikecek abbaslığa appazlık diyecek olan yatırımları ya kapatacak yada yıkacak köylüye pazarda mal sattırmıyacak ondan sonra bunlar halkçı olacak.

    Cevapla
  6. Vizyon, misyon, hedef sıfır. Vur patlasın, çal oynasın.

    Cevapla
  7. Bilecik gibi bir yere alköllü mekanı açılmasını hoş görmüyorum moderen dedin sunu dedin ayı geyik dedin orda hayvancıKlar parkta aç kaldı

    Cevapla
  8. Sayın başkan eğlenceden çok şu psndemi sürecinde suya indirim beklerken zam yaptınız 10 ton su olmuş 78 TL… Ama eğlence önemli tabi.. sizin için..

    Cevapla
Bizi Takip Edin