BAŞKAN PAMUKÇU VE YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde göreve seçilen CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ziyaretler gerçekleştirdi.

Pamukçu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bilecik Valisi Bilal Şentürk, İl Jandarma Komutanı Uysal Ağaoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve CHP Bozüyük İlçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Gerçekleştirdikleri ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Pamukçu, “Bilecik Valisi Bilal Şentürk, İl Jandarma Komutanı Uysal Ağaoğlu, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve CHP Bozüyük İlçe teşkilatına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ben ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

 

BAŞKAN PAMUKÇU VE YÖNETİMİNDEN ZİYARETLER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Ocak 2020, 18:29

    Siyaset kurumlarının genç güler yüzlü temsilcilerinin İlk günkü azim ve kararlılıkla toplumumuzun bütün bileşenlerine ulaşmaları toplumsal barış ve başarı yakalayacağı yine o genç yöneticilerimizin gözlerinden okunmaktadır. Ne mutlu bizlere ki Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetimizi gençlere emanet etmiştir. Yolunuz açık olsun hoşgeldiniz

    Cevapla
Bizi Takip Edin