Başkan Önal: “Yazıklar Olsun!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına küfür etmesine tepki gösterdi.

AW131266

Bingöl’de bir şehit ağabeyine küfrettiği iddia edilen Türkkan ile ilgili haber228’e açıklamalarda bulunan Başkan Önal, “Türk Siyaset Tarihinin en sefil ve aşağılık bir sahnesine maruz kaldık. Yazıklar Olsun!” dedi.

Yaşanan hadisenin uzun zaman hafızalardan silinmeyeceğini dile getiren Başkan Önal, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Muhtemeldir ki bu aşağılık hadise uzun zaman hafızalardan silinmeyecek. Gün geçmiyor ki din yada milliyetçilik istismarcılarının yeni foyaları açığa çıkmasın. Örtülü müttefiklerinin ifadesiyle “oturduğunuz koltukları Hdp’ye borçlusunuz” dediği partinin adı kepazeliklerle anılan malum vekili Lütfü Türkkan’ın son hadsizliği Türkiye’deki muhalefet sorununun iktidar sorunundan önce geldiğinin en somut örneklerindendir. Bu ülkenin herhangi bir vatandaşına dahi edilemeyecek galiz küfürleri bir şehit ağabeyine etmekten haya etmeyenden her şey beklenir Türk milliyetçisi olmaz olamaz Türk milliyetçilerinin halis niyetini HDP’yle kurdukları örtülü ittifak’a peşkeş çekenleri insan içine çıkamaz hale getirmek herkeslerden evvel Türk milliyetçilerine düşer. Şehit yakınımızın izzetini çığnemek ne malum vekilin, nede HDP motifli zillet ittifakının harcı değildir.

Burası kürdistan diyen teröristin karşısında burası Türkiye Cumhuriyeti toprağı diyemeyen, sus, pus olanlar şehit ailemiz karşısında dilleri açılıp edepsizlik, ahlaksızlık yapıyor.

Soros artığı Kavala yı savunmakta İYİ siniz, Kürdistan sözüne Karşı gelmemek te İYİ siniz, Şehit Ailelerine Hakaret etmekte İYİ siniz, HDP ile her türlü işi tutmakta İYİ siniz, Çokça Rotaryan içinizde bulundurmak ta İYİ siniz, Sahi nedir derdiniz Ne siniz Kimsiniz?

 

Başkan Önal: “Yazıklar Olsun!”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Kasım 2021, 00:31

    Adamsın başkan

    Cevapla
Bizi Takip Edin