ALPERENLERİN SÖĞÜT ÇIKARMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi Söğüt ilçe başkanlığı kongresi gerçekleştirildi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bilecik İl başkanı Murat Önal, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen kongre öncesi heyet, Ertuğrul gazi Türbesini ziyaret ederek dua etti.

Gerçekleştirilen kongrede konuşan İl Başkanı Murat Önal, “Atamız Ertuğrul Gazinin 1230’da Söğüt’te yaktığı ateşin külleri ile yeniden doğup yine cihana hükmedeceğiz. Alperenlerimiz Kararlı ve azimli. Söğüt hizmet yönetimi mutlaka Muhsin’in, Alperenleri olacaktır. Genel Başkan yardımcımız Ekrem Alfatlı başta olmak üzere Söğüt ilçe kongresine katılım sağlayan Bütün misafirlere teşekkür ediyor, Söğüt İlçe Başkanlığına Seçilen Mehmet Dülger ve yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında canı gönülden başarılar diliyorum. ” ifadelerini kullandı.

Programda söz alan Alfatlı ise, “Davamız, Atam Ertuğrulgazinin yaptığı gibi, Birlik davası, Vatan Millet Davası,Din davası ,Bayrak davası, Milli iradeye sahip çıkma davasıdır.Milleti yaşatacağız ki Develetimiz yaşasın.İşte o davaya sahip çıkan Alperenler buradalar.” diyerek şu ifadelere yer verdi:

Söğüt ruhu kuruluşun da dirilişin de kurtuluşun da beslendiği ruhtur. Bu ruh, ışığını ulu erenlerden; gücünü ise, nefsine hakim olmayı bilen adil beylerden, yiğit alperenlerden ve gözü pek bacılardan alır. Bu ruh, iman ve irfan nurundan ve kadim geleneklerimizden beslenen, aklın ve kalbin eşsiz bir kıvamda buluştuğu, kutlu Anadolu ruhudur. Bu ruh, zaman gelmiş, öze dönüşe ve yeniden dirilişe ilham vermiş, zaman gelmiş kutlu bir direnişe ve muzaffer bir kurtuluşa can vermiştir. Kısaca bu Ruh Büyük Birlik Ruhudur.

“Cumhuriyet tarihinin en bağımsız duruşunu sergiliyoruz”

“Ülkemizin terörle mücadelesi tüm unsurları devam ediyor. Allah kahraman ordumuzun, polisimizin, güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Fakat ülkemiz, devletimiz, hükümetimiz dış politikada Cumhuriyet tarihine baktığımız zaman en bağımsız duruşlarını sergilediği yılların içinden geçiyor. Bütün emperyalist ve sömürücü anlayışta olan Amerika’sına, Avrupa’sına, Rusya’sına, Çin’ine rağmen Kurtuluş Savaşı’ndaki yedi düvele karşı olan mücadele halen devam ediyor. Bütün bunlara rağmen Türkiye Libya’da, Azerbaycan’da, Karadeniz’de, Suriye’nin kuzeyinde terörle mücadele ediyor. Irak’ın kuzeyinde, Afrika’da dünyanın hangi noktasında olması gerekirse Türkiye orada.Allah’ın izni ile Atan Ertuğrulgazi gibi, söğüt ruhu ile , Kuruluşta , kurtuluşta olan ruh ve cesaret ile ,bundan sonra da mazlum nerede ise orada olacak, zalim nerede ise sonuna kadar onunla mücedele edecektir.
“Canımızı yakanın canını yakmaya misli ile devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak netiz. Biz Türkiye’nin, Türk milletinin, Türk Devleti’nin, Doğu Türkistan’ın, Kırım’ın, Türkmeneli’nin, Filistin’in, mavi vatanın ve Cumhur İttifakı’nın tarafındayız. Bizim duruşumuz, tavrımız net. Bu netliği kimsenin bulandırmasına, kafa karıştırmasına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz.

“SİHA’ların üretimini durduracağım diyene mi oy vereceksiniz”

Bakın tercihi şurada yapacaksınız: PKK’lıların, teröristlerin inlerini bombaladığı için ’SİHA’ların üretimini durduracağım’ diyenlere mi oy vereceksiniz, yoksa SİHA’ların üretilmesine destek verip terörle amansız mücadele verenlere mi vereceksiniz?” ​Evet ülkemizde son zamanlarda ekonomik zorluklar var, özellikle dar gelirli, sabit gelirli, kesimler, emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz ekonomik sıkıntı içinde ,BBP olarak bunları biliyoruz ve bu kesimlerin de sesi soluğu olmaya çalışıyoruz. Ancak bu sorunları da çözebilecek yine Cumhur ittifakıdır. Milletimizin teveccühü ve Rabbimim yardımı ile BBP nin kadroları göreve geldiğinde görülecektir ki, tüm bu sorunlar Milletin Muktedir İktidarını gerçekleştirerek çözülecektir. İşte Tüm iyi ve güzel insanları 2023 seçimlerinde Cumhur ittifakı içinde kendi adı , amblemi ve yetkin adayları ile seçimlere girecek BBP ye oy vermeye davet ediyorum. Çare birbirine benzemez HDP’nin de masanın kendisi olan altılı masa olamaz. Siz bu masadan milletin sorunlarına bir tane çözüm önerisi duydunuz mu? Çaresiz değilsiniz , Çare BBP çare Cumhur ittifakı, Çare sizsiniz.

Diğer yandan, BBP Söğüt İlçe Başkanlığına Mehmet Dülger seçildi.

ALPERENLERİN SÖĞÜT ÇIKARMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Birazda boş tencereden bahsetseydiniz keşke

    Cevapla
  2. 22 Haziran 2022, 09:51

    Mazotu bir yılda 4 katına çıkarana, Avrupada %3 enflasyonu Türkiyede %120 yapana, sıkıntı yok dediği ete, süte, una, yağa, şeker %200 zam yapana verin. Hatta nereye gittiği amacı ne olduğu belli olmayıp, para aktarılan sayısız derneklere verin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin