Başkan Önal: “HDP, PKK’nın Siyasi Şubesidir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi ve Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Haber228 ofisimize ziyarette bulundu.

Başkan Önal, gerçekleştirdiği ziyarette Haber228 sahibi Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı ile yerel ve ulusal gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Büyük Birlik Partisi’nin özellikle Bilecik’te yükselişe geçtiğini söyledi.

Büyük bir heyecanla çalışmalara devam ettiklerini aktaran Başkan Önal, HDP’nin kapatılması kararı ile Danıştayın Andımızın okutulmasıyla ilgili verdiği karara istinaden yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

“PKK Terör Örgütünün Siyasi Şubesi”

HDP’nin esasen kuruluşu da sakattır. Çünkü PKK terör örgütü’nün siyasi şubesi olarak kurulmuştur. Bütün yönetim kadroları ve sözde milletvekillerini PKK belirlemiştir. Kurulduğu günden bugüne kadar da teröre ve teröristlere hizmet etmiştir. Anayasa ve kanunlara uyduğu, teröre-şiddete bulaşmadığı sürece bizim seçenle ve seçilenle hiç bir problemimiz yoktur.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPMAKTA..”

Lâkin biz vatansever her bir vatandaşımız gibi Mecliste Terörist İstemiyoruz ve her gerçek demokrat gibi terör örgütü PKK’nın siyasi kolu HDP kapatılsın diyoruz. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kapatma davası gerekçeleri apaçık ortadadır. Zaten HDP’li yöneticiler ve sözde milletvekilleri de bunu reddetmemekte, ısrarla PKK, PYD, YPG vb. hain ve katil terör örgütlerinin sözcülüğünü yapmakta, sırtlarını onlara dayayarak siper olmaktadırlar.” ifadelerine yer verdi.

“ANDIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ”

Danıştay 8. Dairenin 2018 de andımızın okutulması hususunda vermiş olduğu karar 2 yıl aradan sonra neden hangi akla hizmet ederek Danıştay Daireler kurulu tarafından okutulmaması kararı verilmiştir. Danıştay 8. Dairesinin bu kararına Milli Eğitim Bakanlığı başında Milli kelimesi bulunan birkaç bakanlıktan biri olan Milli Eğitim Bakanlığı hangi sebep ve gerekçelere dayanarak bir üst mahkemeye itiraz etmiştir.  Andımıza sahip çıkıyoruz ve sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Hem de 1933’de Atatürk’ün okuttuğu şekliyle olan kısmına sahip çıkıyoruz. Onun tekrar okullarımızda okutulmasını arzu ediyoruz ve istiyoruz.

“ASLA TAVİZ VERMEDİK”

Son olarak milliyetçi, maneviyatçı ve demokrat kimliğimizden asla taviz vermediklerini belirten Başkan Önal, “Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin dünya var oldukça, milletiyle birlikte var olmasını temin edecek, en önemli unsurlardan bir tanesinin kültürümüze, dilimize, dinimize, örfümüze, adetimize, geleneklerimize sahip çıkmak olduğunu hepimizin unutmaması, aklından çıkarmaması lazım.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Önal: “HDP, PKK’nın Siyasi Şubesidir”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. soylediklerinize katiliyorum ama secimlerde osman ocalani kimler cikardi try ye imralidan mektup getirenler istanbul ankara havalimanlarinda kimlerle gorustu pacavrasini asanlar muslum barzani gelince 29 ekim cumhuriyet bayraminda suleymaniye erbilden thy la urfaya tasinan urfadan kobaniye agir silahli teroristleri kim gecirdi fetoyle kim isbirligi yaptilar onada ne istedilerse verdik diyenleri de kiniyormusun Diyarbakirda barzani sivanperver ibrahim tatlises kimi agirladilar neler dediler terorun hertulusunu lanetliyorum nerden gelirse gelsin ne mutlu turkum diyene andimizida istedikleri kadar yasaklasinlar mustafa kemal ataturkun bursa nutkunu okusunlar bugunleri anlatiyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin