Başkan Nail Öztürk’ten, Başkan Semih Şahin’e Kınama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in meclis toplantılarındaki tutumlarından dolayı kınadı.

Başkan Şahin’in belediye meclis üyelerine söz vermediğini iddia eden Başkan Öztürk, Başkan Şahin’in bu tavırlarından vazgeçmesi gerektiğini, her zaman meclis üyelerinin yanında olduklarını ve 2024’te Belediyeyi geri alacaklarını söyledi.”

“KINIYORUM”

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada, “Meclis üyelerimize söz verilmemesi, mikrofonların kapatılması ilk olmadı ve olmayacağa benziyor. Ben buradan belediye başkanını kınıyor ve meclis üyelerimizin her zaman yanlarında olduklarını bildirmek istiyorum. Başkan beye bu tavrından vazgeçmesini öneriyorum emaneten oturduğu koltuğu 2024’te geri alacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Başkan Nail Öztürk’ten, Başkan Semih Şahin’e Kınama
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Haklısın Başkan, emanetin geri alınmasına
    1079 gün kaldı.

    Cevapla
  2. yine birilerinin zoruna gitmiş.. yapma semih hoca! acıtma canlarını..:)

    Cevapla
    • HOCA OLSA BU SAYGISIZLIKLARI YAPMAZ İŞİNE GELMEDİ Mİ KAPA MİKROFONU GEÇECEK BU GÜNLER GELDİĞİ YERE GERİ GİDECEK BURASI DEĞİL ONUN MEMLEKETİ

      Cevapla
  3. Bilecik’i yönetmeye talibiz diyorsunuz meclis ilk okul çocuğu gibi davranıyorsunuz. Böyle devam ederseniz bırakın belediye başkan koltuğunu meclis üyesi koltuklarını bile alamazsınız. Halk gülüyor size gerçekten farkında değil misiniz acaba?

    Cevapla
Bizi Takip Edin