Başkan Korkman: “Semih Şahin ve ekibi derhal, amasız ve fakatsız görevden el çektirilmeli”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bilecik Belediyesi iştiraki KAYI A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı S.E.’nın Bilecik Belediyesi’ndeki odasında yaşanan rüşvet olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi Bilecik İl Örgütü olarak Bilecik’in bu tür olaylarla anılmasından büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Başkan Korkman, Belediye Başkanı Semih Şahin ve ekibi ile ilgili geçmişte yaptıkları ikazları CHP İl örgütünün ve Milletvekili Yaşar Tüzün’ün dikkate almadığını vurguladı.

“Semih Şahin ve ekibi derhal, amasız ve fakatsız görevden el çektirilmeli”

CHP Bilecik İl Başkanlığı’nın yaşanan tüm sürece sessiz kaldığının altını çizen Başkan Korkman, “Bilecik belediye başkanı Semih Şahin ve ekibinin derhal, amasız ve fakatsız görevden el çektirilerek gereğinin derhal yapılmasıdır.” ifadelerini kullandığı açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bilecik halkımızla birlikte öğrendik”

Başkan Korkman: “Semih Şahin ve ekibi derhal, amasız ve fakatsız görevden el çektirilmeli”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 22 Ocak 2022, 16:25

    Bir daha yerel seçimlerde oy vermem mümkün değil. Şehir yerinde sayıyo. 2022de kantar açılışı yapıldı ya, dünyada ve ülkemizde şehirciliğin bugün geldiği nokta nerdeee biz nerdeyiz. Şu olaylara konu olan bina tamamlanmış olsa şimdiye en azından modern bir sineması olacaktı, bir kaç marka mağazası olurdu belki, neticede Bileciklilerin yararlanacağı bir bina olacaktı. Bu şehrin kaybedecek bir günü bile yok. Diğer şehirler ne projeler konuşuyorlar, bizim şehrimizde kurdele kesilerek kantar açılıyo, gerçekten pişman ettiniz.

    Cevapla
  2. 22 Ocak 2022, 17:30

    Nasıl her şey çok güzel olmuş mu.
    İyi güzel derken iyi çalmışlar.
    Ha bunların ortakları da var.
    İyi,hdp,sp hepsi suçlu…

    Cevapla
  3. 22 Ocak 2022, 17:32

    Milliyetçi ip sizler neden sesiniz çıkmıyor.
    Ortağınız hırsız memnun musunuz….

    Cevapla
  4. 22 Ocak 2022, 19:05

    Bu dedikodu deniyordu bizde inanmıştık. Fakat mızrak çuvala sığmadı paralar ve senet le suç üstü yapıldı. Gerçekten utanç verici bir durum altında kim kalırsa kalsın hırsız hırsızdır. O parti bu parti fark etmez savunanlara da, sesiz kalanlarda şaşırıyorum. Eğer başkan suçsuz ise neden bu hırsızı her ortamda savundu
    Bilecik in başına neden musallat etti sorumlusu kim insanın aklına herşey geliyor bu kadar büyük paralar bir hırsızla olamaz organize işler gibi , yakışmıyor nerede gerçek halk partililer, bu gün konuşulmayacaksa nezaman konuşulacak NOKTA

    Cevapla
  5. 22 Ocak 2022, 20:20

    Bu buzdağının görünen yüzü o kadar el ayağa düştüler ki en ufak esnaftan bile büyük paralar aldılar. A 101 BİM ŞOK her yeni şubede 150 bin verdi. Daha düne kadar iş isteyen cebinde metelik olmayan adamlar belediyeden 20 milyonluk ihale aldılar memleketin merkez noktasındaki koskoca binayı 3 tane lüks araba parasına birilerine peşkeş çektiler neler var neler heee birde sadece bir kanalizasyon hattı için 100 bin para istedikleri Kişiler var. Selçuk Erdağ denilen kişi sağlam adammış önüne oturan kim olursa çarptı geçti büyüklerin bi lafı var “HOROZUN HABERİ OLMADAN TAVUK YUMURTLAMAZ” diye HERŞEY ÇOK GÜZEL OLDU BİLECİK eserinle iftihar et…

    Cevapla
  6. Daha neler çıkar daha neler… Benden söylemesi Memleket partisinde gelecek var. Millet ittifakı daha aday belirleyemedi.

    Cevapla
  7. 23 Ocak 2022, 01:32

    şu anda hepsi deve kuşu misali kafalarını kuma gömüyor farkında değillerki bedenin tümü açıkta

    Cevapla
  8. 23 Ocak 2022, 10:33

    Bu demeci bir parti il başkanının vermesi gerçekten talihsizlik olmuş. Demokraside seçilmişlerin nasıl görevden uzaklaştırılacaklarına anayasa ve hukuk karar verir. Mal bulmuş mağribi tarzında olaylara yaklaşmak, sadece iktidar hırsı gölgesinde açıklama yapanlara zarar verir. Otokratların gazına gelmeyin, demokrasi ve hukuk çerçevesinde kim ne yaptıysa onun bedelini tabii ki ödeyecektir.

    Cevapla
    • 24 Ocak 2022, 00:06

      bir partinin açıklama ve düşünceleri kadar daha özgürdür bu dabi adalettir. Bu ülkede ayrıca adalet olduğuna inan kaç kişi var. Hı bide bunu ohukuk sizin tabirinizle yani savcı izniye dimi aramalar.
      bence sizin gibi zihniyetli insanlar hukuk diyipte
      Bir parti başkanın yaptığı açıklamayı talihsizlik diye bahsedenler sevmeye bilirsin ama asla mal bulmuş gibi hitamlar yapamaz sınız

      Cevapla
      • 24 Ocak 2022, 18:50

        Yazılanları, yazının içerisinde çok cümle düşüklüğü olduğu için tam anlamamış olabileceğim endişesiyle cevaplamadım. Yalnız benim yazımı tam anlamadığınız belli. Tavsiyem; “hukuk” (çünkü başka çaremiz yok), bir de değimlerin ne anlama geldiğini incelemeniz. Hakaret olarak algılandıysam da özür dilerim. Hakaret etmek istemedim. Ama il başkanı açısından talihsiz ve aceleci bir açıklama olduğu fikrim sabit.

        Cevapla
  9. 27 Ocak 2022, 15:57

    100 TL SU ÜCRETİ
    VERGİLERLE 300 TL. FATURA GELDİ

    SEMİH ŞAHİN İSTİFA YÖNETEMİYORSUNUZ
    PERİŞAN ETTİNİZ MİLLETİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin