Başkan Korkman: “Cumhur İttifakı içinde kesinlikle yer almayacağız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, geçtiğimiz günlerde katıldığı “Bilecik Arena” programında gazetecilerin Ülke ve Bilecik gündemine dair sorularına cevap verdi.

“KUVÂ-Yİ MİLLİYE RUHUNA SAHİP OLACAK..”

Memleket Partisi’nin ilke ve tüzüğüne uyan herkese kapılarının açık olduğunun altını çizen Başkan Korkman, “Bizim partimizin olmazsa olmaz ilkelerimiz var. Bunlardan en önemlisi partimizde görev alacak kişi Atatürk ile kavgalı olmayacak, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı olacak, Kuvay-i Milliye ruhuna sahip olacak. Altı ilkemiz var bizim, bu altı ilkeye sahip olan herkes partimizde yer alabilir” dedi.

“BİZİM TEK YER ALMAYACAĞIMIZ İTTİFAK BELLİ..”

Ülke genelinde 60’a yakın ilde örgütlendiklerini, Bilecik genelinde ise örgütlenme çalışmalarının hızlı ve sorunsuz bir şekilde devam ettiğini aktaran Başkan Korkman, açıklamasının devamında “Biz ne sağcıyız, ne de solcu, Cumhuriyetçi Demokrat bir partiyiz. Bizim tek yer almayacağımız İttifak belli. Bizim İttifaklarla işimiz olmaz. Genel başkanımız her yerde bunu söylüyor. Her parti kendi adayı ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmalı. Ancak şartlar o noktaya gelirse bizim tavrımız gayet açık ve net. Kesinlikle Cumhur İttifakı içinde yer almayacağız.” ifadelerine yer verdi.

“KATILIMIN YÜKSEK OLMASINI BEKLİYORUZ..”

Diğer yandan Başkan Korkman, 11 Aralık Cumartesi günü Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde parti binasının açılışının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce tarafından yapılacağını ve katılımın yüksek olmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Korkman: “Cumhur İttifakı içinde kesinlikle yer almayacağız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Sizide dort gozle bekliyorlardi sanki cokda tinnnn

    Cevapla
  2. Zaten bizde size oy vermeyeceğiz

    Cevapla
  3. bencede yer almayın
    çünkü hakettiğiniz yer millet ittifakı

    Cevapla
  4. 13 Aralık 2021, 16:56

    vallahi bende istemiyorum

    Cevapla
Bizi Takip Edin