Başkan Korkman: “Afganlar olmasa çobanlık yapacak yok”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman; “Ülkenin bir Tarım Politikası yok” dedi.

Geçtiğimiz gün çalışmalar kapsamında köy ziyaretleri gerçekleştiren Memleket Partisi İl Örgütü, Gülümbe Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada  Muhtar  Zafer Cenkiz ve Köy sakinleri tarafından karşılanan partililer, vatandaşların sorunlarını dinlediler.

İl Başkanı Hüseyin Korkman burada yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:

“VATANDAŞ ÇOK DERTLİ”

Memleket Partisi olarak Yüksek Seçim Kurulunun açıklamasına göre 6 Şubat 2022 tarihinden sonra yapılacak her seçime girme yeterliliğine sahibiz. Bu anlamda başta genel başkanımız sayın Muharrem İnce olmak üzere ülke genelinde tüm örgütlerinizi sahada çalışıyor. Genel başkanımız Türkiye’yi karış karış geziyor. Biz de Bilecik örgütü olarak merkezde ve ilçelerimizde vatandaşlarımızla buluşup sorunlarını dinliyoruz. Vatandaş çok dertlvati, köylü çok dertli,.Dört tarafı ormanlarla çevrili ülkemizin hali hazırda bir Tarım politikası  yok.

“AFGANLAR OLMASA ÇOBANLIK YAPACAK YOK”

Hayvancılık neredeyse bitmiş durumda. Hayvan ithal, saman ithal, yem ithal, hatta çoban bile ithal. Afganlar olmasa çobanlık yapacak insan kalmamış köylerde. Sonar tutturmuşlar yerli ve Millilikten bahsediyorlar. Kuru Fasulye, Nohut, Mercimek, Pirinç ithal eder hale geldik, Köylerimizde araziler bomboş duruyor. Neden? Çünkü mazot almış başını gidiyor, gübre fiyatları öyle, ilaç fiyatları ona keza. İşçi yevmiyeleri pahalı.

Köylü bu şartlarda tarlasını eker mi, neden eksin? Zaten şu anda köylerimizde çiftçilikle uğraşanlar son jenerasyon. Arkasından gelen kuşak tarımla hayvancılıkla uğraşmaz. Köylerde genç nüfus kalmamış. Ülkenin bir tarım Politikası yok. Hedefimiz 50 artı 1. Memleket partisi iktidarında üreten bir ülke olacağız. İthal eden değil, ihraç eden bir ülke olacağız. Bunları da hep birlikte başaracağız.

Başkan Korkman: “Afganlar olmasa çobanlık yapacak yok”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ne meraklısınız suriyeli, afganlı övmeye ?

    Cevapla
Bizi Takip Edin