Başkan Kandemir, Bilecik’te çiçeklerle karşılandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir beraberindeki heyet ile birlikte Bilecik’e gelerek, parti yöneticileriyle bir araya geldi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ve parti yöneticileri tarafından çiçeklerle karşılanan Teşkilat Başkanı Kandemir’e; Teşkilat Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ayhan Salman, AK Parti MKYK Üyesi Kurtcan Çelebi ve Teşkilat Koordinatörü Necati Karagöz eşlik etti.

Çeşitli konulara ilişkin istişarelerin yapıldığı ziyarette Başkan Yıldırım, Kandemir’i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşkilat olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sorunları vatandaşlarla istişare ederek çözdüklerini ifade eden Yıldırım, mahalle danışma meclisleri düzenlediklerini belirterek, vatandaşlarla her zaman iç içe olduklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyaret ardından ertesi günün erken saatlerinde 3 kademe il birim başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı yapılacağı bildirildi.

           

Başkan Kandemir, Bilecik’te çiçeklerle karşılandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 24 Aralık 2021, 17:44

    Yalan söylemis… kac defa il baskanligina gittim baskanla görüsmek istedigimi söyledim… görüsemedim… telefon numarami biraktim… arayan olmadi… baskan cani istediklerinle görüsüyor istemediklerinle görüsmüyor veya teskilattakiler tarafindan engellenip görüstürülmüyor… sonrada yukaridan gelenlere halkin sorunlarini istisareyle cözüyoruz diyor… bu böyle devam ettikce AK Parti Bilecikte kan kaybetmeye devam eder…

    Cevapla
    • Sayın il başkanı parti babasında Bulunmaz vatandaşların derdini dinlemek için Bulunmaz defalarca gittim yerinde yok fakat yukardan yönetici konumunda sözü geçen kişiler geldiğinde parti kapısında bekler egosu yüksek bir başkan insanları yüksekten bakmaları, bence şahsım adına hak etmiyor başkanlığı etrafı daki insanlarda aynısını düşünüyor Bilecik’i kaybedildi bu dönemde kaybedilecek bakın genel seçimde kaç oy çıkacak Bilecik be ilçelerinden oy potensiyeli düşerse bunun sebebi sayın Başkan, bir örnek size gözlemlediğim kadarıyla söğüt ilçe başkanını görevden almış genç kardeşimiz gayet iyi bir şekilde çalışıyordu gördüğüm kadarıyla ama biz kaybedecez, ama resim poz veriyor pamuk şeker dağıtarak kendileri gözden geçirilmesi lazım.

      Cevapla
  2. görevden alınan sögüt ilce başkanı onur başkanda vardı neden bunuda bilgilendirmenizi istiyorum

    Cevapla
Bizi Takip Edin