Başkan Kadir Emre: “Kadrolar Hazır, Çözümler Hazır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre Haber228’e özel açıklamalarda bulundu.

Haber 228 sahibi Ali Osman Çelikal’ın sorularını cevaplayan Başkan Kadir Emre, “Bu Pazar Seçim Olsa Deva Hazır” dedi.

Parti politikaları ve eylem planlarını anlatan Başkan Emre, Bilecik ve İlçelerinde teşkilatlanmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını ve gittikleri her yerde vatandaşların DEVA Partisine son derece teveccüh gösterdiklerini anlattı.

Yereldeki sorunları rapor halinde Genel merkezlerine sunduklarını aktaran Başkan Emre, ülke sorunlarının masaya yatırılarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve genel merkezdeki uzman ekiplerce çözüm önerileriyle ilgili çalışmalar yapıldığını söyledi.

DEVA Partisi’nin iktidara gelmeden önce sorunlar üzerinde planlı ve programlı olarak çalıştığını belirten Başkan Emre, “Siyasi partiler tarihinde bu ilk oluyor. Biz şuan son açıklanan KHK ile ilgili çözüm odaklı eylem planımızla birlikte 8 tane eylem planı açıkladık.” dedi.

Başkan Emre, yayınlanan eylem planlarının DEVA Partisi’nin iktidara geldikten sonra ilk 90 ve 360 günde atacağı adımlarla ilgili olduğunun altını çizdi ve şuana kadar yayınlanan eylem planlarıyla ilgili ise şu ifadelere yer verdi:

Tarım eylem planı

DEVA partisi olarak Ülkemizin hangi konularda eksikleri varsa acilen ihtiyacı olan konuları masaya yatırmamız gerekiyordu. Bu kapsamda eylem planlarımızı hazırlamaya başladık. Biz iktidara geldiğimizde ne yapacağız diye düşünmeyeceğiz, çünkü bizim projelerimiz ve eylem planlarımız hazır. İlk eylem planımız ‘Tarım Eylem Planı’ydı. 8 haziran 2021 tarihinde Adana’da açıkladık. Tarımla ilgili bütün çözüm odaklarının olduğu 66 maddelik eylem planımıza vatandaşlarımız DEVA partisi web sayfasından ulaşabilirler.

Afetlerle Eylem planı

İkinci eylem planımız “Afetlerle Eylem” planı. Geçmişte çok büyük afetler atlattık. Ama ona rağmen halen yapılan mimari yapılanma, dere yataklarına yapılan yapılanmalar var sanki bir daha yaşanmayacakmış gibi belgesiz yapılan uygulamalar ülkemize çok pahalıya mal oluyor. Bunu en son Kastomonu’da yaşadık. Bu konularla ilgili eylem planımızı da 17 Ağustos 2021 yılında yayınladık.

Sosyal Politikalar Eylem Planı

Kimse aç ve açıkta kalmayacak noktasında hazırladığımız bir eylem planıdır. Biz sosyal politikalar yaparken üretimi ve istihdamı arttırdıktan sonra gerçek ihtiyaç sahibi olan sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelere yönelik çalışmalarımızı da tamamladık. Son zamanlarda duyuyor ve görüyoruz. Diyorlar ki; biz gidersek yardımlarınız kesilecek”, “Biz iktidardan gidersek şöyle böyle olacak”. Bu ülkenin her bir ferdi değerlidir bizim için ve kimse sahipsiz değildir. Bu noktada herkes müreffeh ve huzur içerisinde yaşayacak hiç kimsenin kaygısı olmasın. Bu ülkenin gücü, enerjisi var. İnşallah tekrar bu ülkeyi DEVA kadroları ile beraber ayağa kaldıracağız.

 Yarına atılım eylem planı

Bu konu çok önemli. Şuanda baktığınızda dünyada en yavaş interneti biz kullanırken, en yüksek fatura ödeyen ülkelerden birisiyiz. Bu konu ve teknolojiyle alakalı diğer konularla alakalı  “Yarına atılım eylem planı”mızla DEVA partisi’nin yapacağı çalışmalarla inşallah çözüm bulacağız.

Ekonomi – Finans politikaları ve eylem planı

Bu eylem planımız tam 110 maddeden oluşuyor. Gerçekten ekonomi anlamında genel başkanımız Ali Babacan’ın kendi alanında başarılı olduğu bir eylem planı. Bu eylem planımızı 10 Şubat 2022 yılında açıkladık. Ülkemizin ekonomiyle alakalı çözüm bekleyen konularla ilgili bütün detaylarla çalışıldı eylem planımızda.

Demokrasiye geçiş eylem planı

Biz bu konuda gerçekten DEVA partisi olarak neden demokrasi, neden güçlendirilmiş parlementer sistem diye üzerinde çalıştık ve kamuoyuna sunduk. Bu da gerçekten büyük bir övgü aldı, inşallah Demokrasiye geçiş eylem planımızla beraber güçlendirilmiş parlementer sistemi hayata geçirmeyi düşünüyoruz.

Yerel yönetimler ve şehircilik politikaları eylem planı

Yerel yönetimler dediğiniz zaman, imarcılığından tutun da çevresine kadar, şehirciliğinden bahçesine kadar hangi alanlarda ne yapacağımız noktasında Yerel yönetimler ve şehircilik politikaları noktasında 90 maddelik eylem planımızı yayınladık.

Yüksek Öğretim eylem planı

Yeni dünya, yeni üniversiteler ve yükselen Türkiye noktasında çalışmalarımız var. Son açıkladığımız Yüksek Öğretim eylem planımız var. İktidara geldiğimizde üniversitelerimizle ilgili inşallah 90 günde ve 365 günde neler yapacağımızı eylem planımızın arkasında belirttik. DEVA Partisi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Maddi durumu iyi olmayan çocuklarımıza direkt eğitim destek kartı vereceğiz. Bunları yaparken de devletin bütçesinden gerekli ödenekleri ayırdıktan sonra eğitim ve öğretimde öğrencilerin önünü açmış olacağız. Bununla birlikte YÖK’ü kaldıracağız. Şeffaf olacak, herkes özgür bir şekilde eğitim hakkını mağdur kalmadan tamamlayacak.

“Çay içmeye bekliyoruz”

Eylem planlarımız, projelerimiz hazır. O yüzden diyoruz ki hemen demokrasi hemen atılım. DEVA partisi olarak ülkemizin ve ilimizin sorunlarını biliyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Bu noktada elimizden geldiği kadar Çözüm noktasında bütün çaba ve gayretimizi sarf ediyoruz. Bizim DEVA partisi web sayfamız var biz kurumsal bir partiyiz. Bu ülkenin sorunlarını çözmek için kadrolarımızla beraber ülkeyi yönetmeye talibiz. Bununla beraber inşallah ilimizi yönetmeye de talibiz. Vatandaşlarımızın kafalarına takılan sorular varsa il binamıza bekliyoruz buyursunlar gelsinler çayımızı içsinler. DEVA partisi gençlerle, kadınlarla, işçilerle ve çiftçilerle top yekûn olarak bu ülkenin sorunlarını çözecek. İnşallah el birliğiyle ülkemizi daha müreffeh daha yüksek zeminlere çıkarmak için Bilecik’teki tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyorum.

Başkan Kadir Emre: “Kadrolar Hazır, Çözümler Hazır”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Kaç üyeniz var?Yönetim kurulu üyeniz kaç? Sandık görevlisi bulabildinizmi?Ama hayal kurmak güzel olmalı.

    Cevapla
  2. Tek sorun seçimi kazanmamak…

    Cevapla
  3. 28 Mayıs 2022, 15:37

    Demokrasi ve Atılım Partisi Türkiye Genelinde olduğu gibi Bilecik ilinde ve ilçelerinde teskilatlanmasini yapmış yönetim kurulu ve uyeleiyle damla Damla büyüyerek geliyor.Deva damları hayal değil çözüm üreterek ülkemizin sorunlarını çözmek için Uygur devletler seviyesine ülkemizi için var gücüyle çalışıyor.Karamsarlığa gerek yok.Demokrasi AltımDerhal bugün..

    Cevapla
Bizi Takip Edin