BAŞKAN DUYMUŞ, 2017 YILINDA YAPILACAK HİZMETLERİ ANLATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, görev yaptığı 32 ayını değerlendirerek yapılması planlanan çalışmaları anlattı.

 

Başkanı Duymuş yaptığı açıklamada,”Yaklaşık 32 aydır Beldemize elimizden geldiğince ilk günkü azimle hizmet etmeye çalışıyoruz. Beldemizi bölgede layık olduğu noktaya taşıma konusunda ciddi adımlar attık. Kısa sürede Beldemizin çehresini değiştirdik. Önemli projelere imza attık. Beldemizin tanıtımı noktasında ciddi çalışmalarımız oldu. ” ifadelerini kullandı.

 

Duymuş, 2017 yılı için Vezirhan’a kazandırılacak hizmetler ile ilgili olarak şunları aktardı:

 

• Kayalar Mahallemize Kantar yapımı çalışmalarımız hızlandı. Dolgu sahası meclisimiz tarafından belirlenerek çok yakın zamanda bölgede dolgu işlemleri başlayacak ve Kantarımızı yapacağız.
• Halı saha projemiz Milli Eğitim Bakanlığımıza sunuldu. 2017 yılında inşallah Halı Sahamızı Beldemize kazandıracağız.

• Önemli projelerimizden olan Toplu Konut Projemize 2017 yılının ilk aylarında başlayacağız. Toplamda 30 dairelik iki blok yapılacak projemizin inşallah devamı gelecek.
• Cumhuriyet Meydanı yenileme projemiz Kültür Bakanlığımıza sunuldu. Kendi öz kaynaklarımız ile beraber Cumhuriyet Meydanımızı söz verdiğimiz şekilde yenileyeceğiz.
• OEPSAŞ Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler sonucu 2017 yılında Beldemizin ilk olarak Kervansaray-Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Mahallesi elektrik hatları yer altına alınacak. Çok yakında ihaleye çıkacak.
• Gölpazarı Caddemize doğal gaz hattı çekildi. Son olarak yer altı yatay sondaj çalışmaları kaldı. Bu çalışma biter bitmez Gölpazarı Caddesi parke taşı ve kaldırımlar yenilecek. Bununla beraber İstasyon Mahallesinde içme suyu hatlarını yenileyeceğiz.
• 2017 yılının ilk aylarında Belediyemize itfaiye ve damperli kamyon alacağız.
• Beldemiz girişi eski ilkokulun altında Beldemizin Girişine güzellik katacak bir şelale yapacağız.
• İstasyon mahallesi kapanan hemzemin geçidin orada alt geçidimizi yapacağız. Ulaştırma Bakanlığımızla ve Milletvekilimiz Sayın Halil ELDEMİR ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisinin de katkısıyla bu sıkıntıyı gidereceğiz.
• Kervan Caddesi ve bağlantılı sokakların parke taşları yenilecek.

 

Duymuş, sözlerini “Sizlerin de sayesiyle Beldemize hak ettiği hizmeti vereceğiz” diyerek tamamladı.

BAŞKAN DUYMUŞ, 2017 YILINDA YAPILACAK HİZMETLERİ ANLATTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin