BAŞKAN CAN; ‘’ŞEHRİMİZİN CAZİP NOKTALARINI TELEFERİKLE BAĞLIYORUZ’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik’i; 2023’e hazırlayacak vizyon projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor.

“Cumhuriyetimizin 100 yılında Bilecik’i Vizyon Projelerle Buluşturuyoruz’’ düşüncesiyle projelerini açıklayan Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez Teleferik Projesi hakkında bilgiler verdi.

 

‘’TELEFERİKLE; BİLECİK’İMİZİN DOĞA, TARİH VE İNANÇ TURİZMİNİ CANLANDIRACAĞIZ’’

Teleferik Projesi için ilgili kurum ve firmalarla görüşmelerin tamamlandığı ve en kısa zamanda yapım çalışmaları için sahaya ineceklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, proje hakkında şu bilgileri Verdi:

 

‘’İlkleri gerçekleştiren Bilecik Belediyemizin Teleferik Projesi; Kent Ormanı- Akasya Altı- Şeyh Edebali olmak üzere 3 istasyondan oluşacak. Böylece şehrimizin cazip noktalarını birleştiriyoruz. Aynı zamanda Doğa, Tarih ve İnanç Turizmini bir arada buluşturuyoruz. Ayrıca Projemiz ile Tarihimiz ve geleceğimiz arasında köprü kuruyoruz. Projemiz Yap -İşlet – Devret modeli ile gerçekleştirilecek. Bu yönüyle belediye bütçemize zorluk getirmeyecektir. Teleferik Projemiz; Şehrimiz ve insanımıza Hayırlı Uğurlu Olsun” dedi.

BAŞKAN CAN; ‘’ŞEHRİMİZİN CAZİP NOKTALARINI TELEFERİKLE BAĞLIYORUZ’’
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. 15 Mart 2019, 17:26

    ahahahaha sanki bu sözüü 2 sene önce duydumm rıfat hisarcıklıoğlu bilecik geldiğindeki sözz degilmi yannışmı duydumm

    Cevapla
  2. 15 Mart 2019, 17:51

    Bence Bilecik için aşırı gereksiz ve maliyetli bir proje zaten bilecik küçücük her yere yürüyerek rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Kent ormanı akasya altı Şeyh edebali arası zaten yakın oraya yürüyüş ve araç yolu yapın yeter. Oraya verceğiniz parayı tarım ve hayvancılığa harcayında en azından bilecik halkı rahat etsin

    Cevapla
  3. Yap işlet devret iyi güzelde devredene kadar malzemelerin ömrü biter zaten

    Cevapla
  4. Birak baskan Allah askina, ilk once yaptiginiz diger hizmetleri bi tamamlayin ( kent ormani, hamsu vadisi, istasyon mahallesi, pelitozu goleti vs ) buralari ilk once dahada gelistirin sonra teleferik falan goz boyamadan baska bisey degil.

    Cevapla
  5. Sayın başkan böyle boş yatırımlar yapmanıza gerek yok ilk önce bileciklinin ihtiyaçlarını karşılayacak projelere imza atın biz zaten dağa tepeye çıkmaktan sıkıldık bize düzlükler inşaa edin istanbuldan bilecike 1 saatte geliyoruz yht garından bilecike 45 dk da çıkamıyoruz. Yeni otogar zaten başlı başına facia bunları çöz fiber hattı getir trafik düzenlemesi yap otopark mafyasına dur de 10 proje göstereceğine 1 proje göster adam gibi olsun sayın başkan….

    Cevapla
  6. Çok gereksiz. Israf haramdır. Otopark ve oluşan trafik yoğunluğuna çözüm bulun önce

    Cevapla
  7. Ilk once buyuk firmalari yonlendirin bilecige adam gibi fabrika yok olsada ucret belli uctane fabrika var onlarda birbiryle ucrette anlasiyor zaten bir bozuyuk kadar olamiyoruz neden bir eskisehir olmayalim olu yatirimlara gerek yok olan olu yatirimlarda ortada

    Cevapla
  8. 16 Mart 2019, 17:04

    rahmetli beber raşitte yapacaktı teleferık iyi fikirrrr

    Cevapla
  9. komık seslı guldum malesef be baskan kaldı surda 10 15 gün sen yorma kendını bu saatten sonra dinlen artık he azcıkta zayıfla :D saglık ıyıdır saglık

    Cevapla
  10. 17 Mart 2019, 08:20

    BURSA YOLUNDAN ÖNCE BİTER DEĞİL Mİ BURSADAN GELENLERE AYIP OLMASIN…

    Cevapla
  11. 17 Mart 2019, 08:23

    ŞEHİTLER PARKINA SURİYELİER PARKI DİYORUZ SURİYELİLERDE BİNECEK Mİ YOKSA HEP BERABER Mİ BİNECEĞİZ AYIP YA ÇIKARTIN ŞUNLARI ARTIK BİZE YETMİYOR BURASI…

    Cevapla
  12. başkan az kaldı bu gidişle denizde getirirsiniz yalandan kim ölmüş

    Cevapla
  13. o harcanacak paralarla Rüzgar gülü güneş enerji santrali yapın ülkeye de katkınız olsun biraz yaratıcı ve faydacı olun rant peşinde koşmayın yeter.(tüm partiler için geçerli)

    Cevapla
  14. İki yıldır Bilecik de ikamet ediyorum.Mahallede sokakta çöp konteyneri yok, oturduğum bina 25 hane sokakta çöp konteyneri yok başka sokakta ki çöp konteynerini kullanıyoruz.Oturduğumuz bina yola sıfır, kaldırım yok, anayol cadde nasıl ruhsat veriliyor.Yeni üç yıllık bina.Sözde garajı var 3 arac anca park ediyor.Yeni projelerde böyle olur.

    Cevapla
  15. şu suriyelileri gönderin önce çocuk parkında bizim çocuklar mülteci gibi kalıyor doldurdunuz her yere mahalle parklarına götürüyoruz çocuklarımızı

    Cevapla
  16. İlkönce yanan çöplüğe bir çözüm bulun. Yine yaz geliyor millet dumandan boğulacak.

    Cevapla
Bizi Takip Edin