BAŞKAN BAKICI VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ASKERLERE TAZİYE ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri Kayseri’de meydana gelen patlama sonucu Şehit olan askerlerimiz için Bozüyük Garnizon Komutanlığı’na ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek taziye ziyaretinde bulundu.
İlk olarak Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç’u ziyaret eden Başkan Bakıcı ve teşkilat üyeleri burada patlama sonucu şehit olan askerlerimiz için duydukları üzüntüyü belirterek, her zaman ordumuzun yanında olduklarını belirttiler.
Daha sonra Başkan Bakıcı ve beraberindekiler İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçerek Binbaşı Süleyman Can ile görüştü. Burada gerçekleştirdiği konuşmada “ Türkiye’yi bir kaos ortamı içine sokmak isteyen düşmanlarımız şunu unutmasınlar; Türkiye güçlü ve büyük bir devlettir. Türkiye’yi kirli planlarına dâhil etmeye çalışan hainler yenilmeye mahkûmdur” dedi.

 

Konuşmanın ardından Binbaşı Süleyman Can ziyaretten duyduğu mutluluğu Başkan Bakıcı ve teşkilat üyeleri ile paylaşırken, görüşmenin sonunda bir asker tarafından patlamada şehit düşen askerlerimiz için Yasin’i Şerif okundu, dualar edildi.
Ziyaretlerin sonunda kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “AK Parti İlçe Teşkilatımızla Kayseri saldırısında şehit olan askerlerimiz için Garnizon Komutanlığımıza ve Jandarma Komutanlığımıza başsağlığı dileklerimizi ilettik. Rabbim mekânlarını cennet eylesin” dedi.

 

BAŞKAN BAKICI VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN ASKERLERE TAZİYE ZİYARETİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin