Başkan Aydeniz: “Artık Yeter!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Selman Aydeniz, pandemi sürecinden etkilenen şoför esnafın dayanacak gücünün kalmadığını belirterek, ilimizdeki siyasilere gönderme yaptı.

Siyasilerin seçimden seçime hatırlarını sorduklarını ancak koronavirüs döneminde hatırlanmadıklarını vurgulayan Başkan Aydeniz, “Bizim yaşadığımız son 9 ayı, 3 ay yaşayın o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız..” diyerek yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ARTIK YETER!”

Bizler pandeminin başladığı ilk günden beri sesimizi duyurmaya çalıştık ama maalesef duyan yok. Artık yeter! Seçimden seçime değil her zaman bekleriz. Unutanlar için konum.. Hani seçim zamanında bir derdiniz, bir sıkıntınız var mı diye soruyordunuz ya esnaf bitti. Bir çıkış hep beraber bulalım isterseniz. Bu ülke bizim, koltuklar ne benim nede sizlere baki hatırlatayım. Sözlerim bütün siyasilere. Sözlerimi demagoji veya duygusal sanmayın. Bizim yaşadığımız 9 ay gibi bir zamanı bizim şartlarımızda 3 ay yaşayın o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız..

Başkan Aydeniz: “Artık Yeter!”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Teşekkurler başkan

    Cevapla
  2. Seçimde ona göre oy verin sayın başkan. İnşallah sorunlarınıza en kısa zamanda çözüm bulunur…

    Cevapla
  3. e servisler tamgaz devam, nakliye işleride yoğun otobüsçüler hariç problem yok gibi başkan

    Cevapla
Bizi Takip Edin