Başkan Arslanboğa: “Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek zorundayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber228’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Cafer Arslanboğa, Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gerektiğini vurgulayarak yaptığı açıklamasında, “Yapılan güzel hizmetleri de var, eksik hizmetleri de var ama rüşvet almış başını gidiyordu” dedi.

Yakın zamanda Türkiye’nin Yeniden Refah Partisi iktidarıyla tanışacağını söyleyen Başkan Arslanboğa, “İnşallah yakın zamanda Belediyeyi alacağız ve bu sıkıntıların çoğunu bizi destekleyen ve desteklemeyen kim olursa olsun bizim hizmetimizi görecekler Allah’ın izniyle.” ifadelerine yer verdi.

Açıklamasının devamında AK Parti’ye de yüklenen Başkan Arslanboğa, şu ifadelere yer verdi:

“Ateş olmayan yerden duman çıkmaz”

Yargıya intikal etmiş bir hadisedir ancak hiçbir şey söylememekte doğru değildir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, burada sıkıntı ve problemler vardı. Bu problemler noktasında Belediye’nin insanların önündeki engelleri açması gerekirken bazı engeller koyuyordu.

“Rüşvet aldı başını gidiyor..”

Bunları söylerken doğruya doğru, yanlışa yanlış demek zorundayız. Yapılan güzel hizmetleri de var, eksik hizmetleri de var ama rüşvet aldı başını gidiyor. Daha önce çevremizden de görüyor ve duyuyorduk. Örneğin; bazı şahıslar belediyeye iş yaparken 50 bin liralık işe faturaya 70 bin lira yaz aradaki farkı al gibi. Kanıtlayamayacağımız için çok fazla bir şey söyleyemiyorduk ama işin boyutu biraz daha farklılaştı. Konser ve kültür sanat etkinliklerinde konserin maliyeti farklı fiyat olarak anlaşılmış ama farklı fiyatlar ödenmiş gibi birçok duyum var.

“Neden o zamanı beklediniz?”

Bunların akabinde bir belediye başkanı değişiyor, arkasından yerine gelen başkan vekilinde de sıkıntı çıkıyor. Madem böyle bir sıkıntı var, atamadan sonra neden ortaya çıkıyor? Neden o zamanı beklediniz. Sanki gelir gelmez ona kırmızı kart göstermeye çalışıyorlar. Yine arkasından başka bir belediye başkan vekili kardeşimiz geliyor. İnşallah başarılı olmalarını temenni ediyorum, başarılı olması Bilecik’in menfaatinedir. Sonuçta biz muhalifiz diye her yapılana kötü diyecek halimiz yok.

“200 dairelik binalar yapıldı alt yapısı yok..”

Geçen günlerde Bilecik’in alt yapı çalışmalarından kaynaklı toz, çukur ve çamur sıkıntısıyla alakalı CHP ve AK Parti il başkanlarının açıklamaları da oldu. Bu noktada AK Parti’nin şunu da söylemesi lazım; bu güne kadar 200 dairelik binalar yapıldı alt yapısı yok.

“Bilecik’te olan oldu..”

Bir akşam arkadaşımızın dükkanı vardı kanalizasyon tıkandı dükkanın içerisini su bastı. Koca binanın altında küçücük gider var. Allah rızası için hiç mi denetlenmedi? Otoparklarla alakalı kısımda 20 yıl sonra otopark mecburiyeti koydunuz zaten iş bitti, Bilecik’te olan oldu. Bu saatten sonra yapılmasın demiyorum ama geç kalındı. İnsanlar dükkanlarının önüne araba koyacak yer bulamıyor. Neden bu zamana kadar yapılmadı, yada senin tarafında müsaade edildi, tarafın değilse ona göre mi hareket edildi? Bunlar doğru şeyler değil, bunu uygun görmüyoruz.

“Kim olursa olsun bizim hizmetimizi görecekler..”

İnşallah yakın zamanda Belediyeyi alacağız ve bu sıkıntıların çoğunu bizi destekleyen ve desteklemeyen kim olursa olsun bizim hizmetimizi görecekler Allah’ın izniyle. Zaten Erbakan hocamızın söylediği gibi “Bir milli görüşçüler vardır, birde sırasını bekleyenler vardır”. İnşallah Türkiye’nin tamamı milli görüşle tanışır ve milli görüşçü olur diye düşünüyorum.

[ilgiliMakale icerik_id=”196645″]

Başkan Arslanboğa: “Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek zorundayız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin