Başkan Arslanboğa: “Bu şekilde giderse AK Parti barajın altında kalabilir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, Haber228’e özel açıklamalarda bulundu.

Haber228 muhabirinin “Erken yada Baskın bir seçim bekliyor musunuz?”  sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa, seçime normal şartlarda bir yıl kaldığını hatırlatarak, “Olsa olsa kasım ayında olabilir diye düşünüyorum ama şahsım adına beklemiyorum. Çünkü para bulmaları mümkün değil, aslında para bulsalar hemen yapacaklar baskın bir seçim.” ifadelerine yer verdi.

Çiftçi’nin perişan halde olduğunu vurgulayan ve iktidarın konuyla ilgili çözüm önerisinin olmadığını belirten Başkan Arslanboğa, “Eğer bu şekilde giderse AK Parti barajın altında dahi kalabilir, bu konuda iddialıyım. Yüzde 99 Tayyip bey Cumhurbaşkanı adayı bile olmayacak. Çünkü zirveyi gören bir insan kaybetmeyi göze almak istemez. Bu gidişatla zaten oraya doğru gidiyoruz. Şuanda olsa  belirli bir oy alır ona diyecek bir şeyim yok ama bu tempoda giderlerse çiftçi perişan, üretici perişan, önlem yok, çözüm yok, çözüm önerileri de yok.” dedi.

Vatandaşın asgari ücrete mahkum edildiğini vurgulayan Başkan Arslanboğa, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Yarın bir gün doların patlama ihtimali çok yüksek. Memlekette üretim yapılmadığından dolayı ekmeğin 10 lira olacağını düşünüyorum. Ben merkez Yeniköylüyüm, köydeki arazilerde kulübeler var ve tamamı dışarıdan gelen insanlara satılmış. 150 tane hane Bilecik’e taşınmış. 80 hane kalmış köyde ve onlar da yaşlı insanlar.

Geçtiğimiz günlerde Söğüt’e gittim, eskiden beraber çalıştığımız ve tanıştığımız kardeşlerimizin çocukları hep fabrikada çalışıyor. Hepsi asgari ücrete, 4 bin 200 liraya mahkum olmuş. İnsanların tamamını asgari ücrete mahkum ettiler. Orta kısım diye bir şey kalmadı. Bir üst kısım var, birde alt kısım var orta kısım diye bir şey yok.

Bugün fakirlik sınırı 15 ila 17 arasına geldi. Zaten yiyecek ve içecekte bunu gayet iyi bir şekilde görebilirsiniz. Bugünü ve bu şartları bu duruma getiren, AK Parti’nin kendisidir. Adalet dedi yok, kalkınma dedi o da yok sonuç bu hüsran, yapamazlar. İnşallah Yeniden Refah Partisi iktidarıyla bu milletin yüzü gülecek, milletimiz bize dua edecek. Fatih Erbakan ile çıktığımız bu yolda Allah’ın izniyle en güzel hizmet ve hizmetkarlıkları vereceğiz diyoruz.

[ilgiliMakale icerik_id=”196645″]

Başkan Arslanboğa: “Bu şekilde giderse AK Parti barajın altında kalabilir”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Aç tavuk kendini buğday hamların da zannedermiş

    Cevapla
  2. Aç tavuk vs gibi yorum yapan arkadaş Allah sana akıl fikir versin şu ekonomide bile AKP’yi savunuyorsan herşey müstahak sana

    Cevapla
  3. Hayale devam, belki 2028 i kazanırsınız.

    Cevapla
  4. Sizde Necmettin Erbakanı boncuk boncuk terletenlerle yola devam edersiniz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin