Başkan açıkladı: Eto’o’yu Galatasaray’a verdik, hayırlı olsun!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o için başkan Gültekin Gencer’den bomba bir açıklama geldi: Eto’o’yu Galatasaray’a verdik.

 

EURO 2016’da oynadığımız ve 1-0 kaybettiğimiz Hırvatistan maçını Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile birlikte izleyen başkan Dursun Özbek, maç sonu Vip çıkışında Belçika’dan maça gelen bazı Galatasaraylı taraftarların Özbek’e “Başkanım yıldız transferi yapacak mısınız? şeklindeki sorusuna Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer’in verdiği cevap sarı-kırmızılı camiayı heyecanlandırdı.

 

Belçika’nın Gent şehrinden milli maçı izlemek için Paris’e gelen Galatasaraylı taraftarlardan Murat Şişman adlı taraftarın, Özbek’e “Yıldız transfer alacak mısınız başkanım sorusuna Antalyaspor Baskanı Gültekin Gencer, 30 Haziran’da görev süremiz doluyor. Biz gitmeden Eto’o’yu Galatasaray’a verdik” demesi sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Bu söz üzerine başkan Dursun Özbek de sadece gülümseyerek bu transfer için renk vermemiş olsa da Samuel Eto’o lafı geçince gülümseyerek başını sallaması da taraftarları sevindirdi.

Antalyaspor Başkanı Galatasaraylı taraftarların yanından ayrılırken bir kez daha “Eto’o hayırlı olsun, Eto’o da biz de her türlü kolaylığı yapacağız” demesi ve bu transfer için Antalya’daki sponsorlardan yardım isteyeceği de gelen haberler arasında. Gencer’in Eto’o’yu proje transferi olarak Antalya’ya gelmesini sağlayan sponsor firmalar ile görüşerek Galatasaray’a gelmesini sağlayacağı belirtiliyor.

Başkan açıkladı: Eto’o’yu Galatasaray’a verdik, hayırlı olsun!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin