Başhekim Özdemir, göreve başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzman Dr. Kamil Özdemir atandı.

 

Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Güliz Özyaşar’ın Başhekimlik görevinden ayrılarak İznik Devlet Hastanesine geçmesiyle birlikte boşalan başhekimlik görevine Göğüs Hastalıkları Uzman Dr. Kamil Özdemir atandı.

Göreve başlayan Başhekim Özdemir, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirterek “Amacımız sağlıkta kaliteden ödün vermeden vatandaşa sağlıklı bir hizmet sunmak, hasta ve çalışan memnuniyetini de en yüksek seviyeye çıkarmaktır” dedi.

Eskişehir de ve Bilecik’te başarılı çalışmalara imza atan Uzman Dr. Özdemir, Osmaneli’de de aynı şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Başhekim Özdemir, göreve başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Personel çok kaba, ilgisiz , kibirli , ters .. Başhekim umarım ilk önce hastalara yönelik kötü muamele şikayetlerini inceler. Ben iğne olurken örtü vermediler , montumu kullanmak zorunda kaldım. Hemşire covid aşımı oturduğu yerden yapmaya kalktı, boyu benden kısa olunca zorlandı, canımı o kadar yaktı ki ömrümde ilk kez bir iğne olurken çığlık attım.. Soru soruyorsun boka bakar gibi bakıp kafa çeviriyorlar.. Allah şahit ilk defa böyle hastane gördüm ; yani tek tük bu tarz insanlarla karşılaşırızda , hepsi böyle olanı ilk kez gördüm.. Çok büyük hayal kırıklığı , bunların hepsi öğrenimli insanlar … Başarılar dilerim yeni görevinizde ve umarım fark yaratırsınız…

    Cevapla
  2. Hayırlı olsun .başarılar dilerim. Başhekimim .

    Cevapla
  3. 7 Ağustos 2021, 09:04

    ALLAH HAYIRLI UĞURLU EYLESİN İNŞALLAH BAŞARILAR DİLİYORUM KAMİL HOCAMA

    Cevapla
  4. 7 Ağustos 2021, 11:10

    Hayırlı olsun Allah kolaylıklar Ihsan etsin inşallah

    Cevapla
  5. 7 Ağustos 2021, 14:48

    Kamil hocam hayırlı olsun cok sevindim.sizin gibi doktor görmedim.allah sizden razı olsun.

    Cevapla
  6. Osmaneli için cok sevindim

    Cevapla
Bizi Takip Edin