BAŞARILI SPORCULAR ŞAMPİYONLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kick Boks Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan ‘‘ Kick Boks Federasyonu Türkiye Lig Şampiyonası 2. Etap’’ müsabakaları 28 Ocak 2017 tarihinde arasında Sakarya’da gerçekleştirildi.

Söz konusu turnuvada sporcumuz Mecit Turan 300 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuva’da ter dökerek 66kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Kick Boks başarımızın ardından bir başarıda Dart branşımızdan gelmiş olup, Bocce-Bowling-Dart Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan ‘‘Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Turnuvası 2. Sıralama’’ müsabakaları 3-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen turnuvada sporcumuz Nisa İmran Torun, 64 sporcu arasında ter dökerek minikler kategorisinde Türkiye 3.sü oldu.

 

Başarılı sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Kick Boks Federasyonu Türkiye Lig Şampiyonası 2. Etap müsabakalarında ilimizi temsil ederek Türkiye Şampiyonu olan sporcumuz Mecit Turan’ı ve Antrenör Fehmi Pilic’i, Dart branşımızda Türkiye 3.sü olan sporcumuz Nisa İmran Torun’u ve antrenör Aydan Yavuz’u bize yaşattıları bu güzel başarılardan dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. “ diyerek başarılı sporcuları ödüllendirdi ve spor kurslarına vermiş olduğu desteklerden dolayı Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sedat Büyük’e de ayrıca teşekkür etti.

BAŞARILI SPORCULAR ŞAMPİYONLUKTAN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin