BAŞARILI İŞ KADINLARI BAŞARI HİKAYELERİNİ ANLATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te Dünya Kadınlar Günü ve Girişimcilik Haftası nedeniyle “İş Kadınlarının ve İş Adamlarının Başarı Hikâyeleri” konulu düzenlenen panel yoğun ilgi gördü.

Bozüyük Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen panel programı ile iş dünyasını topluma daha yakından tanıtmak ve öğrencilerin girişimciliğe özendirilmesi amaçlanıyor. Panelin ilk bölümüne Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Dernek yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda izleyici katıldı.

 

 

Panelde Meryem Özen İncik ve Azize Yasemin Paşalıgil, katılımcılara iş dünyasında elde ettikleri başarıları, başarı hikâyelerini anlattı. Panel sonunda katılımcılara protokol tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

 

Burada konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, “İş dünyası her zaman doğru kararlar almayı, yerinde değerlendirmeler yapmayı ve karşılıklı güveni esas alan bir unsurdur. Sizler salonda bulunan genç arkadaşlarım geleceğin iş adamları ve iş kadınları olarak her zaman doğru kararlar almanızı ve öncelikli olarak karşınızda bulunan kişiye güven sağlamanızı öneriyorum” dedi.

 

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panel sonrasında ünlü şarkıcı Hilal Çoşgun sahne alırken verilen mini konserde salonda bulunan seyirciler oldukça eğlenceli anlar yaşadı.

BAŞARILI İŞ KADINLARI BAŞARI HİKAYELERİNİ ANLATTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin