Balıkçılar tarafından yakalanan balık göle bırakıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, sportif balıkçılığa dikkat çekmek amacıyla Pelitözü Göleti’nde balıkçılar tarafından yakalanan balığı göle bıraktı.

Geçtiğimiz hafta 27.5 kilogram ağırlığındaki balığı yakaladıktan sonra göle bırakan balıkçılar bu kez 17 kilogram ağırlığındaki sazan balığını yakaladıktan sonra tekrar göle bıraktılar.

Belediye Başkanı Semih Şahin de Pelitözi Gölpark’taki balıkçıları ziyaret ederek, yakala bırak sportif balıkçılık etkinliği kapsamında duyarlı davranışta bulunan balıkçılara teşekkür etti.

‘’BU ZENGİNLİK VE GÜZELLİKLERİ GELECEĞE BIRAKMAMIZ GEREKİYOR’’

Bilecik Belediyesi olarak doğanın korunması ve zenginliklerimizin artırılması adına yapılan bütün çalışmaların yanında yer aldıklarını hatırlatan Başkan Şahin, ‘’Pelitözü Gölpark’ta, sportif balıkçılık etkinliği kapsamında 17 kilogram ağırlığındaki sazan balığını yakalayan balıkçılarımız ile birlikte bu güzellikleri gelecek nesillere aktarmak adına yakaladıkları balığı tekrar doğal yaşam ortamlarına saldık. Ben de sportif balıkçılığa destek sağlamak adına kendilerini ziyaret ederek teşekkürlerimi sundum. Güzel çalışmalarımızla Bilecik’in doğal zenginliklerini herkese duyurmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Balıkçı Şükrü Soydemir ise Bilecik’e her zaman geldiklerini ve çok beğendiklerini belirterek, ‘’Arkadaşlarımızla birlikte bu balığı yakaladık. Daha sonra Belediye Başkanımız ile birlikte tekrar doğal yaşam ortamına geri bıraktık. Buradaki amacımız bu zenginlik ve güzelliklerimizin gelecek nesillere de ulaşmasıdır. Herkesi doğamızı ve çevremizi korumaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Balıkçılar tarafından yakalanan balık göle bırakıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin