Bakanlar’dan Şermin Kahraman’a övgü dolu sözler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir takım ziyaretler, açılışlar ve temel atma törenlerine katılmak üzere Bilecik’e gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulupınar köyünde lavanta ve çilek hasadı gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı, aynı zamanda Doğuş Suni Deri Kösele Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, geçtiğimiz yıllarda hem köylüye destek olmak hem de Bilecik turizmine yeni bir boyut kazandırmak amacıyla kendi arazisine lavanta dikti.

Girişiminde başarılı olan Kahraman’ın Ulupınar’da bulunan lavanta bahçesini ziyaret eden Bakan Dönmez ve Bakan Pakdemirli, burada lavanta hasadı gerçekleştirdi.

“Bakan Dönmez’den, Kahraman’a teşekkür”

Bakan Dönmez, Türkiye’nin bor madeni katkılı yerli ve milli dezenfektan markası olan Borel’in üretiminde lavanta kullandıklarını belirterek, Şermin Kahraman’a köy halkına ve Bilecik turizmine sağladığı katkı ve girişiminden dolayı teşekkür etti.

“16 dönümlük çilek bahçesi..”

Bakan Dönmez ve Bakan Pakdemirli, Lavanta hasadının gerçekleştirilmesinin ardından Ulupınar köyünde çiftçilik yapan üreticinin 16 dönümlük çilek arazisini ziyaret ederek, hasat gerçekleştirdi.

“Çiftçiye her türlü desteği vermeye hazırız”

Burada çiftçilerin sorunlarını dinleyen Bakan Pakdemirli ise çiftçiye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Heyet, Ulupınar köyünün ardından Küçük Elmalı Tabiat Parkı’nın açılışını gerçekleştirmek üzere Pazaryeri ilçesine hareket etti.

Bakanlar’dan Şermin Kahraman’a övgü dolu sözler!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin