BAKAN YARDIMCISI BOZÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın Bilecik programının ardından Bozüyük’ü ziyaret etti.

Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi’nde eğitim veren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret eden Bakan Yardımcısını burada Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik karşıladı.

 

Ulusal bir turnuvada kendilerinden fiziki olarak oldukça güçlü rakipleri ile karşılaşarak 103- 4 yenilen ve ulusal medyada geniş yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Kız Basketbol takımını ziyaret etti.

 

Farklı galibiyetle yenilen takımın yaşadığı üzüntü ulusal basında yer almış ve konu Bakanlığa yansımıştı.

 

Anadolu Efes, Adana Vakıfbank Ortaokulu’yla karşı karşıya geldikleri maçta aldıkları farklı mağlubiyet sonrasında fazlasıyla üzülen ve kamuoyunun dikkatini çeken kız basketbolcuları, Olympiacos karşılaşmasında ağırlamıştı. Ardından bir sürprizde Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın’dan geldi.

 

Kızları okullarında ziyaret eden Bakan Yardımcısı kendilerine kupa ve madalya takdim ederek, eşofman takımı hediye etti. Basketbolcu kızlarla sohbet eden Bakan Yardımcısı “Bilecik’te 356 tane lisanslı öğrencimiz var. Herkes gayet başarılı, hiçbir sıkıntı yok, sporu seviyor. Geçenlerde Bilecik’te yol kazası yaşandı. Bunu haberlerde gördük, dedik ki yol kazası yaşayan kardeşlerimizin canı çok sıkılmış, morali çok bozulmuş.  Onlara biraz moral vermeye gelelim dedik ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak atlayıp geldik. Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum” dedi.

 

Okulda öğrencilerle gerçekleştirilen eğlenceli sohbetin ardından Bakan Yardımcısı Boynukalın, Bozüyük Hal Meydanında AK Parti tarafından kurulan Evet standını ziyaret etti. Burada parti görevlileri ve İlçe Başkanı Mesut Çetin ile görüşen Bakan Yardımcısı protokol üyeleri ile birlikte Bozüyük Zeki Bayrak dinlenme tesislerinde kendisi için düzenlenen yemeğe katıldı. Bakan Yardımcısı yemeğin ardından Ankara’ya hareket etti.

 

Bakan Yardımcısının ziyaretinin ardından Başkan Bakıcı bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti, dile getirerek “Gençlik Spor Bakan Yardımcımız Abdurrahim Boynukalın ilçemize ziyarette bulundu. Yeni Kapalı Spor Salonumuzun ihale aşamasının hızlandırılması ile ilgili yapmış olduğumuz talebimiz Bakan Yardımcımızca uygun görüldü. Bakan Yardımcımıza ilçemize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Bakan Yardımcısı Boynukalın’ın Bozüyük ziyaretine Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü İsmail Şen ve İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş eşlik etti.

BAKAN YARDIMCISI BOZÜYÜK’Ü ZİYARET ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin